Kawasaki, Høye Sneakers

5 treff

Kawasaki - Danmarks bestselgende sko

Med sitt brede bruksområde opp gjennom tidene, har Kawasaki sko utviklet seg til å bli en tidløs retro sko av god kvalitet. Både for kvinner, menn og barn.

Fra sport til mote

Kawasaki skoens historie starter på 70-tallet. Med sitt japanske navn skulle man ikke tro at det var i Danmark det hele startet, men det gjorde det altså. En dansk badmintonspiller hadde et ønske om å lage den perfekte badminton-skoen, og det skulle vise seg å bli en suksess. Den første produksjonen ble utsolgt på rekordtid og skoene ble tatt i bruk i andre idretter også. På 80-tallet fikk moteverdenen øynene opp for skoene fra Kawasaki, og da ble de også tatt i bruk i hverdagslivet og på dansegulvet. Etter noe fall i salget på 90-tallet, kom merket tilbake sterkere enn noen gang som en trendy retrosko på 00-tallet. De ble solgt i hele Europa. Kawasaki er faktisk Danmarks mest solgte skomodell gjennom historien, og den dag i dag produseres skoene på akkurat samme måte og med samme maskiner som da produksjonen startet for flere tiår siden.

Kawasaki sko i alle slags mønster

I starten av produksjonen var det kun svarte og hvite Kawasaki sko som ble produsert. Disse produseres selvfølgelig enda, og med sitt tøffe og tidløse utseende kan de kombineres med de fleste hverdagsantrekk. I den senere tid har sko med livlige farger og mønstre kommet med i produksjonen. Disse er perfekte til å få liv i et ellers vanlig antrekk. På jobb, skolen, i barnehagen eller på bytur? Kawasaki passer til de fleste anledninger! I vårt sortiment av dette varemerket finner du flotte tidløse retro-sko til både kvinner og menn. I tillegg har vi et utvalg av Kawasaki sko til barn også.

Pleie gir lengre holdbarhet

Skopleie gir penere sko og lengre holdbarhet, og dette gjelder selvfølgelig for Kawasaki sko også. Med et ytre materiale bestående av slitesterk tekstil har skoene forutsetninger for å holde lenge. Sammen med en såle av gummi, som både er slitesterk og vanntett, er dette sko med god kvalitet. Likevel bør skoene impregneres før bruk. Impregneringen sørger for at skoene blir mer motstandsdyktige mot vann og fukt, og at de dermed holder lengre ut i for eksempel regnvær. Jevnlig rengjøring med egnede produkter for rengjøring av sko er også med på å forlenge skoenes levetid. Ved å legge litt ekstra tid i skopleie, vil du kunne ha gleden av å bruke skoene over lengre tid.

Kawasaki sko online hos Footway

Kawasaki sko får du selvsagt kjøpt hos Footway. Ved kjøp av varer hos oss får du fri frakt, i tillegg til at varen blir raskt levert. Vi tilbyr også 180 dagers åpent kjøp og fri retur. Er du på utkikk etter flotte hverdagssko? Ta en titt på vårt flotte Kawasaki sko tilbud på nett! Det skal lønne seg å handle hos oss.

Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK