Kidboxer, Høye Sneakers

1 treff

Kidboxer – sko til kule kids

Ved første øyekast er det lett å tro at Kidboxer er et trendy merke som lager kule sko til oss voksne. Men dessverre må vi stå over denne gangen. Kidboxer er nemlig et merke som retter seg mot den yngre delen av befolkningen – kule barn! Bli inspirert av tøffe støvler, sneakers og sandaler i fint og trendy design.

Kidboxer-sko – historie og materialer

Helt siden starten av karrieren har Kidboxer nytt stor suskess. Et nytenkende skomerke som lagde moderne og trendy barnesko! I dag får du Kidboxer-sko i mange land, og de forsyner barn med de kuleste skoene på markedet. Med solide materialer som gummi og lær er skoene fra Kidboxer av god kvalitet.

Kidboxer-sko – stiltips og pleie

Barn har ofte en aktiv livsstil, og det er viktig at skoene de bruker, er solide. Kidboxer er lagd nettopp for å tåle barnas ville lek, og de er av god kvalitet. Med solide materialer holder skoene gjennom både regntunge og solfylte dager. Disse fine skoene kan barna bruke hver dag – uansett om det er fest eller hverdag.

Kidboxer-sko online på Footway

Solide sko er en nødvendighet for alle barn for at de skal få de beste forutsetningene for å leke i friluft. Med sko fra Kidboxer blir barna både pent kledd og får ha det komfortabelt. Hos oss på Footway finner du mange fine sko fra Kidboxer, så klikk hjem et par allerede i dag! Vi spanderer alltid frakt og retur og gir deg åpent kjøp i 180 dager.

13ACS5391
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK