Noodles, Høye Sneakers

1 treff

Sett farge på hverdagen med Noodles-sko

Med sko fra Noodles får du en herlig fargeklatt i hverdagen, samtidig som du kan ha det komfortabelt hele dagen! Velg mellom forskjellige fargekombinasjoner, modeller og stiler for å finne de rette skoene for deg.

Noodles – en norsk skosuksess

Noodles-merket ble grunnlagt av to norske brødre med ambisjoner om å skape smakfulle sko til gunstige priser. Mange av skoene er fargerike, med farger som er lette å matche med andre nyanser. La føttene dine få kose seg i et par deilige og fine sko fra Noodles!

Få en deilig og avslappet stil med Noodles-sko

Noodles-skoene er lagd av kvalitetsmaterialer som lær, gummi og kanvas. Det gjør at de varer lenge hvis du behandler dem på riktig måte. Du kan velge mellom mange forskjellige modeller så du kan finne typen du foretrekker, men en av de mest populære er Noodles sneakers. Akkurat som Noodles' andre modeller, kommer sneakersene i mange forskjellige fine farger som frisker opp hverdagen din, og som kan matches med alle klærne i garderoben din.

Shop Noodles-sko online

Hos oss på Footway kan du shoppe både dame- og herresko fra Noodles. Når du handler på Footway, får du raskt varene dine hjem med fri frakt. Fri retur og åpent kjøp i 180 dager er alltid inkludert!

Platform High
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK