Palladium, Høye Sneakers

13 treff

Palladium – reale sko i tidløst design

Et par Palladium er synonymt med tidløst design siden 1947. Dette er med andre ord reale sko i slitesterkt materiale som du kan bruke år etter år uten at de går i stykker eller mister passformen. Tanken bak hver modell er å garantere kvalitet og komfort. Den kule looken er derimot det som har gjort at merket har vunnet så stor popularitet i både Europa og Amerika. Du finner alt fra høye boots til lave støvler og sko i alle tenkelige farger. Stilen er klassisk, tidløs og, viktigst av alt, den fungerer.

En boots som holder seg på topp

Nøkkelen til Palladiums fremgang er at man har latt designet være i fred. De fleste av modellene deres varierer hva gjelder farge og materialer, men stilen har i prinsipp forblitt urørt. Alle sko har samme ytre såle og når det gjelder den øvre delen av skoen finnes det tre utforminger å velge mellom – low, high og baggy. Når det kommer til farge er det bare å velge og vrake. Du finner alt fra klassiske toner til knallrøde støvler og snøhvite sko. Bootsen passer perfekt til både jeans og en vakker kjole eller et par leggings.

Fra å lage dekk til krigsfly til å lage moteriktige støvler

Palladium Boots er et fransk foretak som ble grunnlagt i 1920 i den lille byen Pont-de-Chéruy. I begynnelsen var det ikke tenkt at man skulle lage sko, derimot var Palladium opprinnelig en fabrikk der man lagde dekk til fly. Etter slutten av andre verdenskrig sank behovet for flyutstyr dramatisk og det var da Palladium gikk over til å lage sko av samme materialer som de tidligere hadde brukt til å lage flydekk. Støvlene var så gode og holdbare at de snart ble brukt av den legendariske Franske Legionen. Nå for tiden lager Palladium boots for alt annet enn forsvarsstyrkene. Trendy støvler, sko og boots er en del av deres brede kolleksjon som i dag selges over hele verden.

Palladium på nett hos Footway

Footway har et bredt sortiment av sko fra Palladium for både menn og kvinner, med alt fra low cut-støvler til baggy cut-boots i kule farger. I gjennom årene har flere og flere innsett hvor gode og fine disse skoene er. Test et par du også!

Side 1 av 1

13 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK