Roxy, Høye Sneakers

1 treff

Spennende surfesko fra Roxy

Sjekk ut det australske surfemerket Roxy sko, et søsken til Quicksilver. Oppdag en rask og feminin kolleksjon. Dette er skoene for alle som elsker eventyr.

Mote for den eventyrlystne

Leter du etter en stilig skomote for en aktiv livsstil, så bør du sjekke ut modellene fra Roxy. Roxy er verdens første surfemerke for kvinner. Etter Quicksilvers suksess på surfemarkedet. så de behovet for å danne et tilsvarende varemerke for kvinner. Siden 1990 har merkevaren skapt både klær og sko til den uredde kvinne som elsker eventyr. Roxy viser vei for alle kvinner som elsker surfing og snowboard. Med et street style-inspirert preg gir Roxy sko et feminint utseende. Stilen er reflektert i skoenes sporty detaljer og fargepalett, som inneholder alt fra tropiske toner som gult og turkis, til klassisk svart. Samlingen fra Footway har alt fra avslappende flip-flops, enkle espadrilles til kule joggesko og stilige støvletter.

Roxy sko i regnbuens farger

Utforsk Roxy og bli inspirert av de heteste trendene innen sko. Leter du etter en sko til å ha på stranden på sommerens varmeste dager? Da må du ikke gå glipp av Roxys brede utvalg av stilige og komfortable sandaler og Roxy Flip Flop. I denne trendy merkevaren er det en rekke modeller å velge mellom. Dette er en modell som er perfekt for varme dager. Gå heller ikke glipp av Roxys myke lærsko med enkel snøring. De er perfekte etter en svømmetur i sjøen. For de kaldere årstidene våre, har motemerket Roxy boots i tøffe varianter. Her finner du blant annet forede støvletter som er så behagelige, at det føles som å gå på skyer!

Fra stranden til byen

I Roxys varierte utvalg er det mange spennende sko å velge mellom. På Footway vil du alltid finne stilige sko fra de største motemerker til gode priser. Roxy er en merkevare som er kjent for sin stilsikre og eventyrlystne moderne stil, som samtidig gir en feminin følelse. Roxys sko er lettstelte og allsidige, noe som gjør at du kan bruke dem enten du skal på en tur langs promenaden, eller du trenger et par sko til kveldens beach party. Alle som elsker å bruke sko som er like stilige som de er komfortable, bør følge med på årets motenyheter fra Roxy sko på Footway. Oppdag sko fra Roxy i en rekke forskjellige design på Footway. Dette er mote for den eventyrlystne kvinne.

Roxy sko online hos Footway

Leter du etter Roxy damesko på nett? På Footway finner du et bredt utvalg av sko fra Roxy, der du alltid kan finne en modell som passer deg. Vi har et stort utvalg av sko i en rekke stiler, farger og materialer fra ledende merkevarer. Vi har hurtig levering og spanderer fri frakt og retur på våre kunder. Når du handler hos oss på Footway får du hele 180 dagers åpent kjøp! Ta en titt, og unn deg noen nye sko i dag.

Clem
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK