Senator, Høye Sneakers

5 treff

Komfort og design i fokus

Senator sko er skoene for deg som er ute etter komfortable sko i elegante design og gode materialer. Enten du skal pynte deg eller kose deg på stranda, så finner du de perfekte skoene her!

Sko som passer alle!

Senator sko produserer herresko i mange forskjellige modeller til enhver anledning og for enhver smak. Enten du skal på en fin middag eller en tur i skogen, er glad i lekne detaljer og spreke farger eller vil ha et mer avslappet uttrykk. Her finner du det uansett. Med sitt spesialtilpassede tilbud og fokus på et bredt utvalg av størrelser, har de alltid noe å tilby uansett hvor store eller brede føtter du har. Senator er også kjent for å lage alle sine sko med et elegant og enkelt design av komfortable materialer, så føttene alltid skal få puste og du skal bli hundre prosent fornøyd.

Senator sko til alle anledninger

Hos Footway finner du Senator herresko til alle anledninger og til alle antrekk. Om det regner kan du kle på deg Senator støvler og om du skal på en viktig anledning finnes det pensko i mange forskjellige, lekre design. Stilen til Senator er enkel og elegant, med gjennomtenkte detaljer og farger som er nøye tilpasset bruksområdet for hver enkelt modell. Hverdagsskoene kommer i duse, avslappede farger og lekne detaljer perfekt tilpasset hverdagen, mens fjellskoene og penskoene kommer i klassiske, mørke toner som svart og brunt. Er du ute etter noe helt spesielt for en helt hverdagslig anledning? Senators unike øye for design blir brukt på alle modeller, fra sandaler til pensko.

Beskytt lærskoene mot fukt med regelmessig pleie

Senator sko spesialiserer seg på sko i lær til alle anledninger, så du alltid har tilgang på god komfort. Det er viktig og enkelt å vedlikeholde lær, bare du husker å gjøre det. Det er viktig å impregnere skoene før bruk og være forsiktig med å bruke dem i altfor vått vær, da dette kan være svært skadelig for materialet. I tillegg til den første impregneringen, kan det være lurt å gjenta behandlingen med jevne mellomrom. Det er også smart å behandle skoene med ordentlig lærsjampo når de er skitne. Saltrender bør fjernes så fort de oppstår, noe som lett skjer om skoene blir våte.

Senator sko online hos Footway

Her på Footway finner du flotte Senator sko til gode priser, uansett anledning! Vi garanterer deg en god handleopplevelse og gir deg en hurtig levering, fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp. Du kan dermed bestille hjem de skoene du har lyst på uten å bekymre deg for om de passer, slik du hadde tenkt. Velkommen til en hyggelig handel!

Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK