Superdry, Høye Sneakers

1 treff

Sko fra Superdry

Leter du etter sko med streetvibber, men vil ha noe nytt og interessant? Superdry kommer med en ny vinkling på streetmoten, og skoene merket lager, følger samme linje. Her finner du virkelig en spennende stil med innflytelse fra både Japan og USA.

Superdry – med inspirasjon fra Tokyo

Ideen til Superdry fikk grunnleggerne etter en reise til Tokyo i 2003. De ville lage en miks av japansk grafisk formgivning og amerikansk vintage. Resultatet ble en distinkt urban stil med øye for detaljer. Merket spredte seg fort internasjonalt, og i dag finner du skoene deres over hele verden.

Sko til både jenter og gutter

Superdry har sko til både dame og herre og i mange forskjellige materialer og modeller. For eksempel boots som passer kjempefint til både hverdagsantrekket og helgens festligheter. Kombiner gjerne med en T-skjorte fra merkets kleskolleksjon for å oppnå den optimale, urbane streetstilen.

Superdry-sko på Footway

Det kuleste med Superdry er den tydelige påvirkningen fra Japan. Det synes til og med på skoene, der streetmote fra Tokyo har påvirket designet. På Footway finner du et stort utvalg sko fra Superdry. Som alltid kan du stole på at du får raske leveranser og gratis frakt og retur. Hvis det skulle bli nødvendig, har du også åpent kjøp i 180 dager.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK