Svea, Høye Sneakers

11 treff

Samspill mellom design og materialer

Svea sko er varemerket for deg som er ute etter sko med et spesielt og spennede design med flotte detaljer i materialer av beste kvalitet.

Lekent design med spennende detaljer

Svea sko er et svenskt varemerke og ble grunnlagt i 1998 av trioen Ricky Sandström, Andreas Engelkes og Per Holknekt. Skoene deres har gjort seg kjent for sitt lekne og og spennende uttrykk og deres øye for samhandling mellom materiale og design. Designet er inspirert av streetwear-moten og baserer seg på en avslappet, men kul stil med detaljer som løfter designet til det lille ekstra og viser selvtillit. Svea legger stor vekt på materialene de bruker i hvert enkelt tilfelle så hver sko blir en perfekt kombinasjon av stil, bruksområde og materiale som passer best til begge, uansett hva du er ute etter.

Svea sko til alle anledninger

Hos Svea finner du sko til alle anledninger, enten du trenger sandaler til en dag på stranda, varme sko til kalde vinterdager eller rett og slett et par stilige sko til hverdagsbruk. Liker du å være ute? Blant de mange modellene finner du blant annet varmeforede Svea skoletter og naturvennlige Svea Eskilstuna til bruk utenfor solfylte gater. De tilbyr også et stort utvalg strandsko, blant annet Svea Varbergo og Svea Vellinge, alle preget av Sveas unike og detaljerte design. Uansett hva du leter etter, uansett hva slags vær det er, du kan finne det blant Sveas over hundre forskjellige modeller her på Footway.

Impregner både semsket skinn og lær

Svea sko har modeller i flere forskjellige materialer av beste slag, blant annet semsket skinn, lær og canvas. Deres varmeforede vinterstøvletter i semsket skinn kan for eksempel skinnet lett bli flekkete av bruk. Derfor er det viktig å vedlikeholde det riktig, og med semsket skinn kan det faktisk være så lett som noen dråper Zalo blandet med lunkent vann og en børste for å bli kvitt det meste urenheter. Det er også smart å impregnere før bruk for å forebygge disse skadene. Skoene i lær bør behandles med jevnlig impregnering og en god skinnsjampo, i tillegg til at en bør være nøye med å fjerne saltrender når de oppstår.

Svea sko online hos Footway

Handle svenske Svea sko på nett her på Footway og oppdag gleden ved alle fordelene du får som kunde her hos oss! Vi garanterer deg en hurtig levering, 180 dagers åpent kjøp og fri frakt og fri retur så du skal få en så god handleopplevelse som mulig. Ikke nøl med å kjøpe ditt drømmepar med sko eller de nye vinterstøvlettene du virkelig trenger.

Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK