Swear London, Høye Sneakers

1 treff

SWEAR London – kultmerket for musikkinteresserte

Med et par sko fra SWEAR er du virkelig i godt selskap. Mang en rockeartist har blitt sett i et par kule SWEAR-sko etter oppstarten i 2001. Med en ikonisk stil som kjennetegn skjønner vi lett hvorfor. Silhouettene kjennetegnes av en lekenhet som flørter med klassisk design.

SWEAR – en ekte suksesshistorie

Da band som The Strokes, The White Stripes og svenske The Hives begynte å gå med SWEAR Londons modell ”The DEAN”, var suksessen et faktum. Den freshe skinnskoen med gummisåle spredte seg over hele verden, og 1 million solgte sko senere har dette merket blitt synonymt med musikkkultur.

En sko som passer både rockeren og dressfanatikeren

Et par sko fra SWEAR London går så klart aller best sammen med et par stramme, sorte jeans og en rocket sveis, men de er nesten akkurat like fine til folk som er mer stilbevisste og går i dress hele dagen, og som vil ha noe litt mer innovativt enn vanlige dressko. Behandle gjerne SWEAR-skoene dine jevnlig med skinnbalsam, så holder de seg fine lenger.

Sko fra SWEAR London på Footway

Kjøper du et par sko fra SWEAR, så gjør du virkelig en god investering. Dette er kreative sko som kommer til å vare lenge stilmessig. Du kjøper dem hos Footway med rask levering, gratis frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK