Ted Baker, Høye Sneakers

1 treff

Stilfull eleganse med en vri

Lengter du etter en oppgradering i skogarderoben med moderne klassikere? Da er Ted Baker midt i blinken. Denne sesongen finner vi mange favoritter i den nyeste kolleksjonen fra Ted Baker sko.

Røtter i Glasgow

Ted Baker er et spennende merke som ble grunnlagt i Glasgow i 1987. Opprinnelig produserte Ted Baker bare skjorter for menn, men samlingen har vokst og inneholder nå mye mer. Merket er i dag et av de raskest voksende klesmerkene i Storbritannia. Her på Footway er det selvsagt skokolleksjonen fra Ted Baker som er i sentrum - en sofistikert kvalitetskolleksjon som skiller seg ut fra mengden. Med fokus på detaljer skaper Ted Baker sko en profil som fungerer i de fleste situasjoner. På Footway finner du et bredt utvalg fra det populære skomerket, som tilbyr mote for alle stilelskerne der ute.

Ted Baker sko setter materialer i fokus

Den nyeste kolleksjonen fra Ted Baker kjennetegnes blant annet ved material som mykt, semsket skinn. Stilen er også reflektert i skoenes stilfulle detaljer. I fargeskalaen finner man subtile toner av mykt brunt, klassisk blått og stilsikkert svart. Den nye skokolleksjonen tilbyr blant annet Ted Baker sneakers, myke Ted Baker slippers til klassiske boots. Skap et elegant og vakkert utseende med et par sko fra stilsikre Ted Baker. På kvinnesiden gir Ted Baker pumps og høye sandaler et uttrykk for den prangende siden av Ted Bakers mote. Eller hvorfor ikke gå for Ted Baker Cassius? Leter du etter en sko med en uformell og avslappet følelse? Merket har mange stilige sko, som er perfekte å bruke på late dager.

Ta vare på skoene

Ted Baker samlingen har sko i en rekke materialer, inkludert semsket skinn, stoff og skinn med blank overflate. Ted Baker sko varer lenge dersom du tar godt vare på dem. Impregneringsmiddel beskytter for eksempel sko laget av skinn, semsket skinn og nubuck mot både fukt og skitt. Å fjerne flekker på semsket skinn og nubuck krever spesialprodukter og rensesjampo. Hvis skoene blir skitne kan du børste skoene og eventuelt også bruke rensesjampo. Det er også lurt å variere hvilke sko du bruker. Hvis du bruker forskjellige sko hver dag, vil de selvsagt vare lenger. Dessuten er det flott med variasjon!

Ted Baker sko online hos Footway

Ser du etter merkevaren Ted Baker pumps på nett? Her på Footway vil du alltid finne moteriktige sko fra de mest spennende motemerkene. Merkevaren Ted Baker imponerer med sin tidløse og sofistikerte stil som passer til bruk i hverdagen. Klikk deg rundt i utvalget her på Footway. Leveransene fra oss er alltid rask og inkluderer til og med fri frakt og retur.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK