Think!, Høye Sneakers

1 treff

Think! sko uttrykksfulle og økologiske

Think! sko er for dem som er ute etter å skille seg ut. I tillegg til å være uttrykksfulle, er skoene også økologiske og miljøvennlige. På Footway er det mange forskjellige modeller av Think! Velg blant sko, støvletter og sandaler!

Med miljøvennlighet i sentrum

Familien Koller hadde jobbet med sko og fottøy i over to hundre år. I 1990 fikk en av familiens sønner, Martin Koller, en idé; å spesialisere familiens skomerke på miljøvennlighet og gode arbeidsvilkår. Dermed ble Think! sko født. Siden den gang har det vært viktig for Think! å ikke masseprodusere sko i utviklingsland. Derfor er hver sko laget manuelt etter gamle tradisjoner. I 2000 ble selskapet kjøpt opp og fikk dermed en ny eier, men det endret ikke på noen måte produksjonen. Den miljøvennlige filosofien står fortsatt sterkt. Det skal bare brukes materialer som er vennlige mot mennesker og natur.

Bli sett med Think! sko

Think! er virkelig sko for de som er ute etter noe spesielt. Det lille ekstra finnes i hver eneste modell. Stilen går hånd i hånd med varemerkets motto; naturlighet, lidenskap, individualitet og komfort. Er du ute etter en spennende sko for varme dager, se på Think! sandaler, som finnes i lekkert design for festen og mer robuste modeller for komfortabelt hverdagsbruk. Trenger du varmere sko er Think! støvletter et godt valg. Støvlettene finnes i forede modeller for kalde dager eller penere modeller for den urbane livsstil. Think! er også helt perfekt for de som vil beskytte miljøet, da alle skoene er organisk håndlagde. Disse skoene kan du bruke med god samvittighet, rett og slett!

Bevar skoenes kvalitet

Think! sko er utelukkende laget av organiske materialer, som er vennlige mot både mennesker og natur. Skoene sitter godt på foten, fordi et av hovedmålene til Think! er at ingen skal måtte trenge føttene sine ned i en trang og ubehagelig sko. Komforten er derfor på topp. Hvis du ønsker å holde skoens komfort og kvalitet over lengre tid, er det viktig å ta godt vare på dem. Hvis de er lagd av økologisk skinn, bør du tenke litt ekstra på et par ting. Bruk impregneringsmiddel på skoene før du bruker dem for første gang. Dersom skoene blir våte, bør du aldri prøve å fremskynde tørkeprosessen ved å plassere dem på en radiator eller annen varmekilde. Stapp i stedet avispapir i dem og la dem tørke i romtemperatur.

Think! sko online hos Footway

Leter du etter Think! sko tilbud på nett? Du finner et bredt utvalg av Think! sko her på Footway. Skoene har et unikt utseende og er produsert med omsorg for miljøet. Vi tilbyr et bredt spekter av modeller fra Think! Enten du er ute etter noe til festen eller det pulserende byliv, har Think! en sko for deg. Trenger du skoene dine nå? Ta det rolig, vi har har rask levering og fri frakt! I tillegg har vi hele 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK