Unstitched Utilities, Høye Sneakers

2 treff

Unstitched Utilities – sko til den miljøbevisste forbrukeren

For deg som er samfunnsbevisst og opptatt av ting som miljø, er Unstitched Utilities et merke du bør legge deg på minnet. Her er ikke fokuset bare på å lage fine sko, men også på gode forhold for arbeiderne som lager skoene, og på at skoene skal være veganvennlige og ha lang levetid.

Unstitched Utilities – sko som er bra for alle

Grunnleggerene er tre venner som ikke bare delte en forkjærlighet for design og mote, men også for humane idealer. En dag bestemte de seg for å lage et skomerke der fokus var på fine sko som ikke bare er bra for dem som har dem på seg, men også for arbeiderne og naturen. Slik oppstod Unstitched Utilities.

Unstitched Utilities – sko som føles bra i dobbel forstand

Når du går med et par Unstitched Utilities-sko, har du ikke bare et par fine sko. Du kan også føle deg trygg på at du bruker et merke som er veganvennlig, og som jobber mot en bærekraftig utvikling og gode arbeidsforhold. Godt for både føttene og sjelen!

Unstitched Utilities-sko online på Footway

Unstitched Utilities jobber med et materiale som heter Tyvek. Det er et svært fiffig materiale: Det er vanntett, det puster, det er ekstremt solid og lett, og det er helt resirkulerbart. Du finner selvsagt sko fra Unstitched Utilities på Footway, og du får dem hjem på kort tid, med gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager!

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK