Lave Sneakers

913 treff

Lave sneakers – klassiske gymsko

Lave sneakers, det vil si vanlige sneakers, er en moderne klassiker. De kan brukes både til hverdags som til treningsstudioet. Nå for tiden er de en del av en vanlig garderobe og ikke kun noe du tar på deg før du jogger. Et par stilige sneakers kan løfte et antrekk. Lave sneakers kan brukes større deler av året, og om du er ute etter sneakers til treningsstudioet, trenger du dem året rundt. Lave sneakers lages ofte i tynt, lett lær – men ofte også i tekstil. Du kan velge sneakers med borrelås til barna slik at de enkelt kan ta på seg skoene sine uten at de, eller du, må anstrenge dere altfor mye.

Sneakers til all slags vær

Lave sneakers passer ikke bare til treningsstudioet, men de kan brukes sammen med stort sett alle typer klær. Et par freshe, hvite sneakers kan brukes med et par blå jeans – eller et skjørt. Er du derimot ute etter et par stilige sko til å løpe i, eller ha på deg til boksetreningen, er det lave sneakers du skal gå for. Om du vil bruk dine sneakers om høsten, eller i regnfullt vær, bør du kjøpe et par i lær – eller i et annet materiale som støter bort fukt.

Sko for sport og hverdag

Sneakers ble først laget for å brukes til sport og lignende aktiviteter – og sålen består som regel av gummi slik at den blir fleksibel nok til sporty aktiviteter. Når de først ble laget, ble de kalt for plimsolls av engelskmennene, som brukte dem på feriereisene sine. Men de ble snart spredt ut til resten av verden. Lave sneakers er ofte tilpasset til den type sport de er laget for, så sålene er av varierende tykkelse og design. Tykkere såler passer bedre til idretter hvor leddene dine settes på prøve, som for eksempel i jogging. Ordet sneakers krediteres oftest til Henry Nelson McKinney, som beskrev gummisålene sine som uvanlig stille da kundene hans gikk med dem.

Lave sneakers online hos Footway

Footway har en rekke forskjellige lave sneakers for å dekke det du leter etter. Alt fra sko som passer til løping eller treningsstudioet, til sko du kan ha på deg til hverdags til en kjole eller et par jeans. Footway har over 700 forskjellige modeller lave sneakers, både for kvinner og menn, og dessuten et flertalls modeller for små barn. Mindre barn kan med fordel bruke sneakers når de lærer seg å gå ettersom gummisålene er myke og komfortable å gå i for små føtter.

N4921-54 Vert
U Old Skool Navy
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Original White
Dee White
Hero Marine
SALG
4072301 1 White
Soft 7 Men's Black
Side 1 av 16

913 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK