Henri Lloyd Lave Sneakers

30 treff

Marinemote fra Henri Lloyd sko

Marinemote med tidløst design. Henri Lloyd sko har definitivt satt sitt preg på moteverdenen. Oppdag en kolleksjon av sko laget med kjærlighet til havet.

Til alle sesonger

Henri Lloyds sko er marine klassikere, som er like brukbare på varme sommerdager som de er på regnfulle seilturer. Henri Lloyd ble grunnlagt i 1963 av tekstilstudenten Henri Strzelecki, som hadde forlatt Polen der han var soldat under andre verdenskrig, for å bosette seg i Manchester. Henri hadde stor interesse av seiling. På 1960-tallet oppdaget han nyttige egenskaper ved ett nylonmaterial kalt Bri-Nylon. Han ble den første til å anvende dette materialet i ulike seileklær. I tillegg var han den første til å bruke Gore-Tex i jakker og lage glidelåser av nylon. Henri Lloyd sko er kjent for kvalitet og passer til alle sesonger.

Henri Lloyd sko for strand- og byliv

Leter du etter komfortable joggesko med en litt mer velkledd følelse? I Henri Lloyds brede utvalg finner du Henry Lloyd sneakers, i blant annet kremhvite toner. Dette er perfekte sko for alle som ønsker joggeskoens mykhet og komfort, men som samtidig ønsker en mer velkledd karakter som gir et elegant uttrykk. Ønsker du sko for de kaldere dagene, er Henry Lloyd boots i børstet skinn et godt alternativ. En annen favoritt er de enkle lerretskoene, som fort kan bli sommerens førstevalg. Henry Lloyd damesko tilbyr også klassiske ballettsko i flotte marineblå nyanser. Kjennetegnet for Henri Lloyds sko er at de passer like godt på stranden som i byen.

Pustende og slitesterke

Henri Lloyd skiller seg spesielt ut ved deres valg av materialer. Helt siden det britiske selskapet ble stiftet har de operert med et ekstremt slitesterkt nylonmateriale, kalt Bri-Nylon. Henri Lloyd var også det første merket til å bruke Gore-Tex i sin produksjon, og bruker det fortsatt. Gore-Tex medfører som kjent at skoene puster godt og stenger fuktighet ute, slik at skoene ikke blir klamme. Generelt sett kan man si at Henri Lloyd sko fungerer godt i alle klimaer. Selv om dette er solide sko vil det lønne seg å ta godt vare på dem. Impregneringsspray bør brukes for vedlikehold av sko i semsket skinn og lær.

Henri Lloyd sko online hos Footway

Her hos Footway får du gode tilbud på Henry Lloyd sko. Vi har et stort utvalg av slitesterke sko som tåler all slags vær. Velg mellom sko i en rekke design, materialer og farger. Hos oss får du rask levering, fri frakt og fri retur. Ikke glem at når du kjøper dine sko her på Footway, så gir vi deg alltid 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK