Lave Sneakers

5 treff

Lloyd sko er høy kvalitet

Lloyd er kvalitetssko fra en produsent med mer enn 125 års erfaring. Lloyd sko kan du bruke i ulike sammenhenger, uavhengig om du skal på en bedre middag eller du skal møte en forretningsforbindelse.

125 års erfaring med å skape drømmesko!

Lloyde er et tysk merke som har en historie som strekker seg helt tilbake 1881. Siden den gang har de designet kvalitetssko for både dame og herre. Lloyd fikk navnet sitt i 1920-årene. Målet med navnet var å tiltrekke seg kunder på det utenlandske markedet, og nå er Lloyd sko og finne i over 60 land, og kan kjøpes i over 3.700 butikker verden over. I tillegg til å designe sko av høy kvalitet, lager Lloyd også alt av tilbehør, samt skinnjakker av like god kvalitet som skoene. Med over 1421 ansatte har man erfarne folk som er genuin interessert å skape dine drømmesko.

Lloyd sko er tidløse, men unike sko!

Målet til Lloyd har hele tiden vært å designe kolleksjoner med tidløse, men unike sko. Dette er sko som passer til anledninger der du ønsker å ta deg ekstra godt ut, enten du er invitert til en finere middag, skal på møter eller i andre formelle sammenkomster. Du vil finne et godt utvalg av fine og tidsriktige sko av høy kvalitet. Lloyd lave sko er flotte til jeans, mens Lloyd herresko er det perfekte følge til alle mer formelle anledninger, enten det er i forbindelse med jobb eller helt privat. Uansett anledning, finner du her et godt utvalg til både menn og kvinner.

Originaltilbehør bør alltid brukes!

I produksjon legger Lloyd fokus på passform, et stilig design og et godt håndverk. Den anerkjente logoen med de røde stripene er kjent verden over, som et tegn på produkter av en god kvalitet. Fabrikken i Sulingen i Tyskland har topp moderne utstyr, noe som bidrar til å utvikle sko av beste kvalitet og av ypperlig materiale. Med bruk av Lloyd sko er det viktig å bruke originalt tilbehør. Det kan være ved kjøp av nye lisser, såler og andre ting. Ved bruk av skoene over tid, vil det være lurt og bruke en skokrem som gir skoene livsgleden tilbake.

Lloyd sko online hos Footway

Dette er utrolig gode sko som du nå kan kjøpe enkelt og greit på Footway. Med en hurtig levering kan du bestille og motta dine nye sko innen veldig få dager. Med en utmerket service er det bare å ta kontakt hvis du har noen spørsmål. Hos oss er det viktig å huske på at du alltid har 180 dagers åpent kjøp, i tillegg til fri frakt. Så kjøp Lloyd sko på nett i dag!

Ashley Ocean/grey
FÅ IGJEN
Nyheter
Egan White
NYHET
Alfonso White
NYHET
Egan Navy
NYHET
Ashley Ocean/grey
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK