Løpesko

1 518 treff

Om selskapet som lager Merrell løpesko

Merrell ble grunnlagt i 1981, som et resultat av en forkjærlighet og lidenskap for sko med den skreddersydde følelsen, og med fullt fokus på komfort og ytelse. I årenes løp er det dette fokuset som har tatt selskapet til fronten av "barfot-følelse"-revolusjonen som har tatt løpeverdenen med storm. Merrell kaller denne visjonen "å finne sin egen sti". Selskapet ble opprinnelig grunnlagt av Randy Merrell, og de to andre partnerne, Clark Matis og John Schweizer kom inn i bildet tidlig i selskapets historie. Selskapet bestemte seg tidlig for å innta en kompromissløs holdning når det gjaldt skomakeri. I løpet av kort tid var Merrell godt på vei mot radikal innovasjon. Merrell spleiset Cowboystøvel-teknologien fra USA med den italienske skomakerkunsten, og resultatet ble en type tur- og løpesko skobransjen aldri før hadde sett maken til. Siden da har Merrell aldri sett seg tilbake.

Hvorfor løpesko fra Merrell?

Det spiller ingen rolle hva slags løping du driver med – terreng eller vei – uansett trenger du sko som veier lite, er solide nok til å tåle løping, og komfortable nok til at skoene ikke holder deg tilbake fra å sette ny pers. Og Merrell sine løpesko fyller alle disse behovene. Merrell er kjent for sine minimalistiske løpesko med barfotfølelse, og de var en av de første skoprodusentene som adopterte barfottrenden. Stadig flere oppdager barfotfølelsen og foretrekker den fremfor å drasse rundt på tunge og kraftige joggesko når de er ute og løper. Den minimalistiske løpeskoen er ikke bare en trend – den er her for å bli.I tillegg har joggeskoen gjort et comeback. Mange går nå for komfort over stil. Og med athleisuretrenden i full sving, ser vi løpesko overalt i hverdagen.

Stilguide for Merrell løpesko

De minimalistiske løpeskoene fra Merrell har et naturlig, ikke-eksisterende hældropp, slik at foten din har fullstendig bakkekontakt. Dette reduserer løpeskader, forbedrer holdning, hjelper deg å løpe raskere og gir deg bedre komfort. Mange løpere tror at de minimalistiske løpeskoene ikke btilbyr god nok beskyttelse, men det stemmer ikke når det gjelder Merrell sine løpesko. De er kjente for sine skadefrie løpeopplevelser, og alle Merrell-skoene har en trygg og beskyttende fotseng. Enten du er en nybegynner eller en løpeekspert vil du garantert få nytte av å løpe med et naturlig steg i Merrell sine løpesko. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å bytte til minimalistiske løpesko med en gang, har Merrell mange modeller som hjelper deg med å få en gradvis overgang fra en vanlig joggesko til en minimalistisk løpesko over tid.Du får Merrell løpesko til både menn og kvinner. Alle Merrell sine løpeskomodeller er tilgjengelige til begge kjønn. Merrell lager også unike skomodeller som er spesiallagd for terrengtypen du liker å løpe i. Du kan velge mellom stisko, veisko, joggesko og tursko. Velg sko ut fra underlaget du vanligvis løper på.

Kjøp Merrell løpesko Online på Footway

Merrell løpesko kommer i et stort utvalg farger og design. Vi er helt sikre på at du vil finne noe som er perfekt for deg. På Footway har vi mange Merrell løpesko du kan velge mellom. De ser ikke bare superbra ut, de er også veldig gode å ha på mens du trener til ditt neste løp. Når du kjøper Merrell løpesko online på Footway er du garantert å motta et autentisk produkt som kommer rett fra Merrell. Vi håper du vil elske dine Merrell-sko like høyt som vi gjør. Og husk å ha det gøy mens du løper! Med Merrells egne ord; "Vær ute. Vær naturlig." Spørsmål? Du må gjerne kontakte oss, vi er her for å hjelpe deg!
Side 1 av 26

1518 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×