Sneakers & Sportsko

177 treff

Sneakeren er kongen av sko. Utrolig trendy, sykt populær og allsidig slik at du blir helt forundret. Her på Footway har vi samlet på oss sykt mange sneakers fra mange ulike leverandører. Her finner du sneakers fra Converse, Nike, adidas, Reebok, Vans, Puma og mange andre merker. Det fins sneakers i mange farger, for damer, herrer og barn.

Fra begynnelsen var sneakers bare sportssko, der bruksområdet var begrenset til den sporten som skoen var produsert for, som basket og tennis. Men ganske tidlig begynte sneakeren å brukes til hverdags. Takket være det sportslige, ungdommelige utseendet var skoene gitt til å være på en manns føtter.

Snike - takket være gummisålen

I dag tar vi navnet for gitt men det kommer faktisk fra Henry Nelson McKinney, en reklamemann som år 1917 ga skoen navnet sitt ettersom den var så stille at du kunne sneake (snike) uten at det hørtes, takket være gummisålen. I dag er skoen blant de mest populære og du ser den overalt; til jeans, dress, skjørt, shorts og til og med alle mulige slags stiler; oppkledt, rock-stil, skittent, hverdagslig og til fest. Sneakers, eller sneaks som det også kalles, burde ha et hjem i alles klesskap.

Våre mest populære sneakers kommer fra Reebok, adidas, Nike og Converse. Hos Reebok finner du blant annet Classic Leather for både jenter og gutter og adidas som med sin Superstar-modell klatrer høyt opp blant våre favoritter. Modellen er adidas sin høvding og har akkurat som mange andre kjente sneakers sin bakgrunn i basket. Superstar kom allerede i slutten av 1960-tallet og ble utrolig etterlengtet med en gang. I dag ser du den overalt. Converse Chuck Taylor All Stars er med enn klassisk og ble lansert allerede 1917, som en basketsko. I dag er Converse det naturlige valget for en litt mindre sportslig og mer casual look, passer like bra til skinnjakken som dressen.

Banebrytende Nike-modeller

Nike har takket være sine banebrytende modeller tatt seg frem som det største sneakermerket i historien og mer eller mindre endret det viset vi ser på sneakers: i dag fins det mange som samler på Air Jordan-sko. Jentene liker Nike på Footway der modeller som Air Max ligger som et gitt valg. For kidsen er det Hello Kitty og Ecco som gjelder og ja, sneakers er jo perfekte barnesko: lette, sportslige og luftige med en innbydelse om aktivitet og lek.

Vi som elsker sko er glade over at sneakeren ikke bare har blitt trendy men også har blitt en sko som i dag aksepteres til finere anledninger og kleskoder som for eksempel dress. En stilren hvit sneaker er et spennende tilskudd til den fine dressen.

Hva venter du på? Ut på Footway og let frem din favoritt blant våre sneakert.

NYHET
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

177 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK