Sneakerboots

8 treff

Sneakersboots – et nytt motefenomen

Sneakersbootsene er på vei til å ta over de tradisjonelle støvlene. Grunnen til dette er at utseendet på sneakersbootsene er mer moderne og allsidig, noe som tilfører en ny, fresh look til garderoben din. Men det finnes også en del praktiske grunner til at sneakerbootsene har blitt en ny, sterkt glitrende stjerne på motehimmelen. På grunn av materialet er den betydligt lettere enn den tradisjonelle lærstøvelen, samtidig som at funksjonaliteten ikke er noe dårligere av den grunn. Det er dessuten en sko som passer til de fleste anledninger.

En sko som passer til de fleste stiler

Med tanke på at det nå har blitt veldig populært med smale bukser og leggings, passer sneakerbootsene spesielt godt til denne typen klær. Den er nettere enn en klassisk støvel. Spesielt guttene liker godt den nye sneakerboot-bevegelsen, men det er også mye å hente for jentene når det gjelder sneakersboots. Du finner alt fra boots med høyt og lavt skaft, til boots med eller uten snøring. Sortimentet byr på et sjenerøst utvalg av farger, mønstre og materialer. Match et par stilige sneakersboots med en tight jeansbukse for en kul fritidslook. Eller hvorfor ikke kombinere et par lave modeller med en kort kjole for en vakker bohemian-chic-look?

En kulere variant av den klassiske joggeskoen

Alle eier et par joggesko, men hva gjør man når det regner og det er kaldt ute? Da funker det mindre godt å ta på seg et par joggesko, og det er nettopp her sneakerbootsene kommer inn i bildet. Enkelte beskriver denne hybriden som en lat innstilling til design. Hvorfor ikke bare lage skikkelige boots? Andre mener at sneakerbootsen rett og slett ikke er stilig eller estetisk nok. Nike derimot har bevist det motsatte ved å gi sneakerbootsen en egen plass i de nyeste kolleksjone sine. Andre merker som Converse, Vans, Creative Recreation og New Balance har laget sine egne varianter de siste sesongene. I dag er de fleste enig i at dette er en trend som har kommet for å bli. Kundene elsker joggeskoene sine og de elsker også bootsene sine. Hvorfor ikke kombinere det beste av to verdener?

Sneakersboots på Footway

Hos Footway finner du et variert utvalg av forskjellige sneakersboots som finner sin plass i enhver gitt anledning. Hundrevis av modeller fra Hummel, Viking, Tommy Hilfiger og G-Star Raw har bidratt til å etablere denne trenden.

Side 1 av 1

8 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK