G-Star Raw, Sneakerboots

1 treff

G-Star Raw sko

G-Star Raw sko er det perfekte tilbehøret for alle jeans-elskere. Dette merket har spesialisert seg på og lage sko som passer til jeans, men du kan allikevel finne sko til mye mer enn bare dette.

En merkevare i stadig utvikling

G-Star Raw sko har alltid handlet om selve produktet. Siden 1989 har disse skoene vært tilgjengelig på markedet. Mange vil si at G-Star Raw har oppfunnet jeansen på nytt. De er alltid nytenkende og har derfor skapt seg et varemerke som tiltaler de fleste. Deres unike måte og bruke farger i skoene sine på, gjør at jeans-elskere rett og slett elsker disse skoene. G-Star Raw har alltid hatt, og vil fortsette med å ha, fokus på sko som kan komplimentere enhver jeans. Designet er så allsidig og kult, at skoene selvfølgelig passer til så mye mer enn bare jeans. Det er bare fantasien som setter grenser!

G-Star Raw sko for jeans elskere

G-Star Raw Denim er en litt finere variant, og er sko som passer for en kveld der du skal pynte deg litt ekstra. G-star Raw sneakers kommer i mange forskjellige varianter, og du finner alt fra vanlige sneakers til sko med wedge hæler. Her er det mye å velge mellom. På Footway.no finner du mange forskjellige par, i ulike stiler å varianter. Det er ikke vanskelig og finne et par sko som kan sprite opp ethvert antrekk. Selv om merket har som hovedfokus og komplimentere jeans, så finner du sko som passer til mye mer enn bare det. Her finner du sko både til hverdagsbruk og til en kveld ute på byen.

G-Star Raw sko i Canvas

G-Star Raw sko er laget i mange forskjellige typer stoff og lær. En stor andel av de populære skoene er laget i canvas stoff. Det er enkle sko og ta vare på. Men, som med alt annet man handler så er det viktig og gi litt ekstra. Det finnes mange forskjellige produkter man kan bruke for og vedlikeholde sko på. Skoene som er laget i lær trenger litt mer omsorg enn de andre variantene. Da er impregnering og riktig tørking det viktigste du skal tenkte på. For maksimalt utbytte av impregneringen bør man gjenta dette minst en gang i måneden.

G-star sko online hos Footway

Kjøp dine G-Star Raw Footwear på nett hos Footway. Hos Footway finner du et meget stort utvalg å velge i fra dette merket. Når du handler dine sko hos oss, så vil du motta de innen noen få dager. Bestill i dag, og vis dem frem under helgens begivenheter. Vi stiller med 180 dagers åpent kjøp, så du har god tid på deg til å eventuelt returnere skoene dersom det skulle være noe feil med størrelsen eller lignende. Fri frakt og retur er også noe du får når du handler hos oss.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK