Sneakers

3 577 treff

PåFootway har vi sportssko for løpning, trening, crossfit, fotball, innebandy ogmange andre morsomme sporter. Vi har treningssko for barn, damer og herrer imerker som Nike, adidas, Reebok, Salomon, Puma og mange andre. Rør påføttene dine!

Å røre på seg er fantastisk. Følelsen av kroppen som enenhet, svetten langs pannen, naturen som suser forbi i periferien eller skriketfra gummisåler i skarpe svinger mot gummigulv. Det er ment for oss at vi skal røre på oss,helt siden vi ble ”vi” for ca. 100 000 år siden (og enda lengre tilbake omvi skal være veldig pirkete) har vi flyttet oss, før flere mil om dagen.

I dagrører vi på oss alt for sjelden, for kort og for få av oss. Mange oppdagerderimot glede med trening hele tiden, og mange skjønner også nytten av det,samtidig tar de avstand fra den utseendefikseringen som blir kastet mot oss fraalle kanter.

Trening er til for at du skal føle deg bedre men det skal også være morsomt.Følelsen av ubehag når du tvinger deg selv til treningsstudioet er normal til åbegynne med men om den kommer tilbake ligger vi dårlig til – og gir opp tilslutt. Nei, det viktigste er å finne noe du trives med. Da kommer knoppen til ånyte like mye som kroppen gjør av treningen.

Spørsmålet er vel hvordan vi finner det? Det letteste er jo å bare prøve seg frem. Masdeg til innebandyen, finn et fotball-lag, pump biceps foran speilet, knuspersonlige rekord i Crossfit, dans, nyt av felleskapet på Friskis & Svettis,ei kollegaene på basket, konkurrere, mosjonere – hva det enn er så kommer dutil å finne din trening. Til sist. Og jakten kan være litt gøy – men når du velhar funnet hjem bør du sporte løs i et par bra sko.

Sko er elementære for at du skal nyte fullt ut av aktiviteter. Uansett om duskal trene løpning, spille fotball, trene på treningsstudio, springe etmaraton, satse på Crossfit, spille basket, gli rundt på skateboard eller noeannet så har vi sko til deg. Sko som du utfører resultat i og sko som du kommertil å elske å trene i.

For om det fins noe som øker motivasjonen så er de treningstilbehøret. Engammel fordom er at du skal dra deg til treningsstudioet med hvilke klær du ennhar. Feil, feil, feil. Trening er mote, og mote er trening- Funksjonelle plaggsom puster, sko som demper eller hjelper foten din og tights eller et par syktbra shorts er alle like viktige for treningen. Ikke minst for at det er så gøyå handle treningsklær.

Husk bare at motivasjonen din er belønningen. Motivasjonen kommer til å gietter – den fins ikke alltid der så nyt så lenge det varer.
Det du skalha i bakhodet hele tiden er disiplin. Der gir resultat og prestasjon.

Lykke til!

Side 1 av 60

3577 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×