Sneakers med kilehæl

7 treff

Kilehæl-sneakeren: Her for å bli

Året var 2012. Designeren Isabel Marant utviklet sin nye versjon av sneakeren – og den spredde seg som ild i tørt gress. Kilehæl-sneakeren er den elegante versjonen av den populære joggeskoen, og nå er den et must i hver trendsetters garderobe. Den assosieres mest med rockstar-looken, er den ikke flott?

Rock kilehæl-sneakeren på riktig måte

Disse sneakersene er laget for å gi beina dine litt ekstra lengde, og derfor passer de best til korte skjørt eller shorts. Du kan naturligvis også bruke de med jeans eller leggings og en stilig topp. For en absolutt stilren look bør du huske regel nummer 1 for kilehælsko: Buksene må ned i skoene. Husk at sneakeren er et statement i seg selv – et par sneakers med kilehæl i en spennende farge kan kombineres med et par skinny jeans og en ensfarget topp for å oppnå en moteriktig og enhetlig look som passer til de fleste fritidsaktiviteter.

Kilehæl-sneakeren: Få discodronning-looken

Et par superstilige platå-sneakers er perfekte til å gå ut og danse med – det gjelder bare å kombinere dem med riktig antrekk. Et fargerikt skjerf eller sjal passer kjempebra som tilbehør, og store øredobber skaper den riktige discodronning-looken. Du som vil uttrykke personligheten din kan også velge en stilig hatt som prikken over i-en. Bare pass deg for tilbehør som store armbånd eller belter – de drar oppmerksomheten fra skoene og skaper en altfor glorete look. Tøy-sneakers er stilsikre trender som aldri går av moten. Disse passer best sammen med en stilig vårkjole når nettene begynner å bli lyse og du helst vil være ute og feire livet med kjente og kjære.

Kilehæl-sneakers online på Footway

Hos oss på Footway finner du et bredt utvalg av kilehæl-sneakers for å komplettere looken din. For eksempel : - G-Star Raws Astral Strap i grått semsket skinn-stoff med lekre, hvite detaljer er et utmerket valg når du vil ha en sporty, men allikevel romantisk look. Prøv å kombinere den med en blomstrete kjole, eller med et par skinny jeans og en stilig topp. - Guess FL1FB2 – en klassisk modell som både er elegant og sporty. Den passer like bra til festen som på en dag i byen eller et besøk hos venner. - Via Vais Syd – lekre kilehæl-sneakers i bootiestil for deg som elsker spennende detaljer til antrekket ditt. Velg den modellen som tiltaler deg mest – eller hvorfor ikke flere? Kilehæl-sneakers er en motefaktor som har kommet for å bli, og de er en selvsagt sko i en ungdommelig garderobe."

Ritzy Canvas Black
3 FOR 2
Ritzy Canvas White
3 FOR 2
3 FOR 2
Ava L 110 Black
3 FOR 2
Emmy Hike 110 Black
3 FOR 2
Maria G00 Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK