Sneakers

6 treff

På Footway har vi sportssko for løpning, trening, crossfit, fotball, innebandy og mange andre morsomme sporter. Vi har treningssko for barn, damer og herrer i merker som Nike, adidas, Reebok, Salomon, Puma og mange andre. Rør på føttene dine!

Å røre på seg er fantastisk. Følelsen av kroppen som en enhet, svetten langs pannen, naturen som suser forbi i periferien eller skriket fra gummisåler i skarpe svinger mot gummigulv. Det er ment for oss at vi skal røre på oss, helt siden vi ble ”vi” for ca. 100 000 år siden (og enda lengre tilbake om vi skal være veldig pirkete) har vi flyttet oss, før flere mil om dagen.

I dag rører vi på oss alt for sjelden, for kort og for få av oss. Mange oppdager derimot glede med trening hele tiden, og mange skjønner også nytten av det, samtidig tar de avstand fra den utseendefikseringen som blir kastet mot oss fra alle kanter.

Trening er til for at du skal føle deg bedre men det skal også være morsomt. Følelsen av ubehag når du tvinger deg selv til treningsstudioet er normal til å begynne med men om den kommer tilbake ligger vi dårlig til – og gir opp til slutt. Nei, det viktigste er å finne noe du trives med. Da kommer knoppen til å nyte like mye som kroppen gjør av treningen.

Spørsmålet er vel hvordan vi finner det? Det letteste er jo å bare prøve seg frem. Mas deg til innebandyen, finn et fotball-lag, pump biceps foran speilet, knus personlige rekord i Crossfit, dans, nyt av felleskapet på Friskis & Svettis, ei kollegaene på basket, konkurrere, mosjonere – hva det enn er så kommer du til å finne din trening. Til sist. Og jakten kan være litt gøy – men når du vel har funnet hjem bør du sporte løs i et par bra sko.

Sko er elementære for at du skal nyte fullt ut av aktiviteter. Uansett om du skal trene løpning, spille fotball, trene på treningsstudio, springe et maraton, satse på Crossfit, spille basket, gli rundt på skateboard eller noe annet så har vi sko til deg. Sko som du utfører resultat i og sko som du kommer til å elske å trene i.

For om det fins noe som øker motivasjonen så er de treningstilbehøret. En gammel fordom er at du skal dra deg til treningsstudioet med hvilke klær du enn har. Feil, feil, feil. Trening er mote, og mote er trening- Funksjonelle plagg som puster, sko som demper eller hjelper foten din og tights eller et par sykt bra shorts er alle like viktige for treningen. Ikke minst for at det er så gøy å handle treningsklær.

Husk bare at motivasjonen din er belønningen. Motivasjonen kommer til å gi etter – den fins ikke alltid der så nyt så lenge det varer. Det du skal ha i bakhodet hele tiden er disiplin. Der gir resultat og prestasjon.

Lykke til!

Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK