Vandresko

113 treff

Vandresko som gir deg komfort og beskyttelse i all slags vær

Nordmenn elsker å gå på tur, og med praktiske vandresko fra Footway er du alltid riktig skodd for turer i skog og mark. Å utforske og omfavne naturen er for de aller fleste av oss en del av det å være nordmann. Vi er rett og slett et turfolk! Hos Footway finner du et stort utvalg av vandresko som kan brukes både i skogen og på fjellet, ja, til og med når du rusler rundt i byen. En god vandresko gir deg støtte, godt feste og beskyttelse i all slags vær. Det er viktig å finne en sko som sitter godt, føles behagelig og som er tilpasset underlaget.

Velg de riktige vandreskoene for deg!

Når du skal ut på tur, er skikkelige sko et must. Å investere i et par gode vandresko gir deg ikke bare en bedre turopplevelse, men også bedre sikkerhet og komfort til føttene dine. For å finne vandreskoene som passer best for deg, må du vurdere hva de skal brukes til. Skal du bruke skoene på tørre skogstier og grusveier? Da passer lave sko med myk såle helt perfekt. Trenger du vanntette sko som tåler både snø og regn? Da bør du velge sko med kraftig lær eller Gore-Tex som holder føttene dine varme og tørre uansett forhold. Turer i ujevnt terreng krever en noe hardere gummisåle, det samme gjelder om du bærer på en tung sekk. Desto hardere såle, desto større fare for gnagsår. Et godt tips er å bruke to par sokker i skoene, et par tynne sokker innerst og et par tykkere sokker utenpå!

Ta godt vare på vandreskoene dine – og de vil ta godt vare på deg

Med jevnlig vedlikehold og stell vil vandreskoene dine se penere ut og holder seg mye lenger. Tar man godt vare på skoene vil de også holde bedre på passformen, noe som igjen øker komforten på turen. Det er viktig å vaske og lufte skoene etter hver tur, der du tar bort skolisser, innersåler og fjerner eventuelle steiner som har festet seg under sålen. Bruk lunkent vann og en lett børste for å gå over skoen. Lærsko bør også behandles med voks eller fett, og vær nøye med å impregnere skoene dine sånn at de kan gi deg mange år med turglede. Alle sko – enten de er av lær eller tekstil, med eller uten Gore-Tex membran, må behandles og vedlikeholdes.

Benytt deg av de gode fordelene hos Footway

Hos Footway er det enkelt å finne vandreskoen som passer for akkurat deg – vi har sko i alle slags modeller, farger og materialer. Vi tilbyr alltid gratis frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager. Footway hjelper deg med å komme deg ut i naturen, og med hundrevis av modeller å velge mellom gjør vi det enkelt for deg å finne din nye turkamerat!

Odda Navy/lime
Svedby Wp Blue
SALG
Vejen Navy
Viskan Navy
SALG
Borre Navy
Alice Black
Säve TX Pink
SALG
Sport5 Blue/red
SALG
Sport 7 Pink Combi
FÅ IGJEN
Halland Wp Black
Sport 7 Pink Combi
FÅ IGJEN
Dyvik Kids Navy
NYHET
Sport7 Black
SALG
Heathrow Navy
SALG
Side 1 av 2

113 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK