Champion, Vandresko

6 treff

Løp lengre med Champion sko

Champion sko passer til både mosjonisten og langdistanseløperen, så vel som til nysgjerrige barneføtter. Champion følger hele familien på alle de viktige kampene og aktivitetene.

Etablert produsent av treningstøy

I 1919 etablerte Champion seg som The Knickerbocker Knitting Company, i New York. Først i 1930 tok de navnet Champion Knitting Mills. De ble fort kjente for sitt treningstøy. De traff sine fotball-følgere i 1935, da de lanserte den første bomullstrøyen for amerikansk fotball. Siden den gang har de lanserte nye varer og innovert produktene sine kontinuerlig. Blant annet lanserte de den aller første sports-BHen i 1972, som er en svært forenklet versjon av det vi finner i dag. Champion sko blir stadig oppdatert, og du vil finne flere ulike typer joggesko som er beregnet på halltrening, lange distanser, og så videre.

Champion sko for både store og små

Selv små barn ønsker å utforske verden, og da trenger de gode sko. Champion barnesko er tilpasset barneføtter og gir dem god støtte og beskyttelse. Med disse skoene kan barna løpe rundt i hagen, på fotballbanen eller andre steder de måtte ønske å utforske. For de litt eldre og etablerte, er Champion løpesko et godt valg. Champion har flere ulike varianter, tilpasset den treningen du trenger nye treningssko til. Disse skoene finnes i både fargerike og grålige utgaver, så du vil kunne finne en farge du liker. Er du ikke ute etter treningssko i det hele tatt, kan du også finne fritidssko fra Champion.

Vask enkelt og gi skoene lengre levetid

Champion sko er laget i syntetisk materiale. Dette er ikke et naturprodukt, men trenger likevel like mye pleie som skinn og lær. Det finnes egne renseprodukter til syntetisk materiale, for du bør ikke bruke det samme renseproduktet som du bruker på skinnskoene dine. Bruk en fuktig svamp eller fille, og børst bort smusset. La de tørke, og spray på en egnet impregneringsspray. Det er lurt å gjenta dette en gang i blant for at skoene skal beholde formen og at materialet ikke blir slitt for fort. Og det er jo mye mer fristende å trene med rene og pene treningssko, enn slitte og gamle?

Champion sko online hos Footway

Her på Footway finner du Champion sneakers, et par fritidssko som har en utrolig komfort og et lekkert utseende. Disse skoene kan du enkelt bestille online, og få fri frakt og hurtig levering. Om du angrer, eller finner ut at skoene ikke passer, så fortvil ikke– Vi gir deg 180 dagers åpent kjøp, og du kan enkelt returnere varene dine, uten ekstra omkostninger.

Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK