Columbia, Vandresko

10 treff

Columbia sko for enhver livsstil

Med skotøy for en aktiv og tøff livsstil, leverer Columbia sko for ulike aktiviteter og begivenheter, som beskytter, varmer, puster og holder deg tørr på føttene.

Fra hattemakeri til sportsklærfabrikk

Columbia etablerte seg i en gammel hattefabrikk i 1938 i Portland, USA. Ekteparet Paul og Marie Lamfrom flyktet fra Nazi-Tyskland, kjøpte opp denne gamle fabrikken, og startet å produsere luer og jakker. Dette ble en ny start for både familien og den gamle hattefabrikken. Etableringen av Columbia sko viste seg å være starten for det som nå er en verdenledende produsent innen sportsklær, ytterklær - og selvfølgelig sko. Deres visjon er å skape fottøy som holder deg varm, tørr og beskyttet under ekstreme værforhold. Og Columbia har derfor designet sko som passer utmerket til en aktiv livsstil, med vannavvisende og pustende funksjoner.

Utforsk naturen med Columbia sko

Enten du skal lage snøengler, er på tur i vinterlandskapet eller kun trenger nye vintersko, så er Columbia Bugaboot perfekt for deg. Skoene holder deg varm på føttene helt ned til -32 grader, og gir deg optimal beskyttelse mot vinterkulden. De finnes i flere ulike modeller med unike egenskaper, og du vil garantert finne et par som passer til deg og dine behov. For mildere værforhold vil Colummbia Omni Tech være gunstige, med tekstil og skinn på utsiden, uttakbare innersåler i EVA og innside i tekstil. Disse støvlene er vanntette og lar føttene puste. Om du trenger nye tursko, vil disse skoene fra Columbia oppfylle dine krav.

Enkelt å ivareta skoenes funksjoner

Columbia sko bruker naturlige materialer i sine produkter. Dette innebærer tekstil, lær, gummi og syntetiske materialer. Skoene er designet for en aktiv livsstil, og tåler en god støyt. De er slitesterke, fleksible og polstret. Men for at de skal opprettholde sine viktige funksjoner, er du nødt til å pleie dem. Dette er ikke krevende, og gjøres enkelt ved å vaske dem en gang i blant. Flere skotyper kan maskinvaskes på 30 grader, uten at dette skal ødelegge produktet. Har du sko i lær, bør disse impregneres før førstegangsbruk. Med få enkle grep vil du kunne ha god nytte av skoene dine i mange år.

Columbia sko online hos Footway

Planlegger du å lage snømann i vinterstormen, en fjelltur til alpene eller skal du på en strandferie? Uansett hva formålet er, har Columbia sko som passer dine aktiviteter. Med et ønske om å lage sko som passer deg med en aktiv livsstil, har Columbia sko til hele familien. Velg mellom flere ulike modeller her på Footway, og få hurtig og gratis levering. Dersom varen ikke passer som forventet, har du 180 dagers åpent kjøp, og kan returnere varen uten ekstra omkostninger.

Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK