Diadora, Vandresko

1 treff

Alle proffer bruker Diadora sko

Skjem bort deg selv og dine føtter med ekte kvalitet fra italienske Diadora. Med et par Diadora sko vil du føle deg mer sporty allerede første gangen du prøver dem på.

Et sportslig, italiensk merkevarenavn med lange tradisjoner

Diadora ble opprinnelig etablert med målet om å lage fjellsko. Dette skjedde for snart 70 år siden. Diadora ble raskt et populært merke, og deres arbeids- og fjellstøvler var blant det beste som fantes på markedet. Et tiår senere begynte de å satse på sportsmarkedet, og her har de vært en av de virkelige gigantene helt siden 60-tallet. Diadora er et italiensk merkevarenavn, og som alle italienske designernavn, så er også Diadora sko blant de mest populære i dag. Merkevarenavnet Diadora stammer fra det greske ""dia-dorea"", og har den perfekte mening for denne skoprodusenten. Navnet betyr nemlig ""å dele gaver og utmerkelser"". Diadora har delt av seg selv, sine kunnskaper og sin suksess til sine trofaste brukere i mange tiår. Vi kan bare håpe at de vil fortsette med det i like mange tiår fremover!

Gjør som proffene, velg Diadora sko

Diadora har et stort utvalg av modeller og flere kategorier, men de er nok mest kjent for sine sportssko i ulike varianter. Blant de populære skoene finner du både fotballsko, løpesko og sykkelsko. Mange kjente stjerner har samarbeidet med Diadora, og sammen med tennisspilleren Bjørn Borg, lanserte de Diadora Borg Elite i 1978. Ønsker du å velge slik som de beste sportsutøverne, så velger du riktig ved å velge et par med Diadora sneakers. Skoene er like stilfulle uansett om du skal på trening eller du bare liker å se sporty ut. Et par med Diadora B.B. Elite vil gjøre at du føler deg sprekere bare ved å ha de på deg!

Diadora sko er utviklet med smarte teknologier

Diadora bruker en rekke ulike teknikker i sine ulike modeller av Diadora sko. Avhengig av om du skal ha fjellstøvler, arbeidssko eller fotballsko, så er skoene produsert med fokus på aktiviteten. Løpeskoene er utviklet med den spesielle ""Diadora running""-teknologien, og den sørger for maksimal komfort og funksjonalitet. Det betyr at de er både ergonomiske, de puster og de motvirker friksjon. Sykkelskoene til damer er utviklet med tanke på at kvinners ben har en litt annen anatomi enn mannen, og derfor trenger en litt annen modell. Uansett hvilke sko du velger fra Diadoras flotte utvalg, så får du et par sko som er utviklet med tanke på det beste for deg og din kropp!

Diadora sko online hos Footway

Ta vare på føttene til deg selv og dine kjære, og bestill sko som er utviklet for å ta vare på både komfort og funksjonalitet. Handle et par med Diadora Brasil fotballsko, så vil du merke effekten allerede ved første trening. Hos Footway kan du sende dine varer i retur uten ekstra kostnader i inntil 180 dager. Vi har en hurtig levering og alle våre kunder får fri frakt.

Speedpro W AG
FÅ IGJEN
Nyheter
Aerospeed 2
FÅ IGJEN
N 5100
FÅ IGJEN
Star KIV AG
FÅ IGJEN
Pro Wi5 IV AG
FÅ IGJEN
Speedpro W AG
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK