Geox, Vandresko

5 treff

Geox – kvalitetssko fra Italia

Geox er et italiensk foretak som lager sko og klær av høy kvalitet. Skoene deres er laget med brukeren i tankene og er derfor både ergonomiske og holdbare. Foretaket ble grunnlagt i 1995 og har siden den gang økt salgsområdet fra opphavslandet Italia, til større deler av verden, deriblant Skandinavia. De tester modellene sine for blant annet kulde og varme, og hvordan skoene da reagerer og sitter på foten. De lager skoene sine av lær og tekstiler som både er stilrene og ergonomiske. Til og med deres høyhælte sko er designet slik at de er så komfortable som mulig å gå i.

Moderne design som kan matches med det meste

Geox har et bredt sortiment modeller til menn, kvinner og barn, og du kan finne sko til både hverdags som til jobben. De har også stilige høyhælte sko som du kan bruke på kontoret, eller til å gå ut i. Skoene deres er laget for at kunne brukes komfortabelt, men uten å gå på akkord med designen. Du kan enkelt matche for eksempel deres svarte ballerinasko med et enkelt skjørt eller shorts. Deres høyhælte sandaler kan brukes på kontoret, men de kan også styles opp med en kjole eller lignende dersom du ikke rekker hjem etter jobb.

Fra vin til sko

Geox grunnlegger Mario Polegato hadde fra begynnelsen av planer om ta over familiens vingårder. Istedenfor bestemte han seg for å produsere og selge sine egne sko etter en joggerunde i Reno, hvor han la merke til at skoene hans ville fungert mye bedre dersom de var ventilerende. For å løse dette problemet punkterte han helt enkelt skoene sine med en liten kniv. Geox sko følger samme grunnidé, men er litt mer avanserte enn som så. Produksjonen deres fokuserer på innovasjon og research på nye måte for å gjøre skoene deres deilige å gå i, samtidig som de er motebevisste.

Sko fra Geox – online hos Footway

Footway har et bredt utvalg av Geox, for menn, kvinner og barn. Sortimentet består av alt fra sportssko, komfortable hverdagssko samt finsko. Du kan finne de klassiske lærskoene som merket er berømte for – men du kan også finne sko til ferien og komfortable sko som passer utmerket til langturen. De har sommersko, som for eksempel sandaler, så vel som boots – som passer bedre til vinter eller høst. Flere modeller finnes dessuten i et antall forskjellige farger. Hos Footway kan du finne det du ønsker, uansett hvilken Geox-modell du er ute etter.

Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK