Jack & Jones, Vandresko

1 treff

Jack & Jones

Jack & Jones er et merke for menn, som lager og designer tøffe og komfortable sko til den motebevisste mannen. Jack & Jones forener moderne populærkultur og solid håndverksarbeid og lager sko med et stilfylt uttrykk og rent design. Hev stilen med Jack & Jones-sko, som med sin urbane stil og behagelige passform vil føre deg langt. Våg å gå din egen vei med disse stilrene tilskuddene i hverdagsgarderoben.

Jack & Jones, en bestselger fra Bestseller

Det danske merket Jack & Jones tilhører det store moteselskapet Bestseller, et familiedrevet selskap som ble etablert i 1975 i Danmark av Merete Bech Povlsen og Troels Holch Povlsen. Jack & Jones kom til i 1989 og startet i utgangspunktet som denimklær. Klesmerket har vokst seg til å bli et stort internasjonalt merke, og med sine 15 000 ansatte er firmaet stadig på topp når det gjelder design og kvalitet. Jack & Jones lager mannlige sko og klær til frie sjeler med selvtillit nok til å gå sine egne veier. Merket utstråler en tøff, avslappet og trendy stil. Med over 1 000 butikker i 38 land over hele verden er Jack & Jones et merke i verdensklasse som er kommet for å bli.

Mote for menn med Jack & Jones-sko

Jack & Jones designer også sko og mye annet til glede for alle menn! Dette merket er perfekt hvis du er ute etter enkle, stilsikre og tøffe sko som ser fantastiske ut, uten å bli for mye. For den motebevisste og stilsikre mannen passer disse skoene perfekt sammen med jeans av samme merke, en ledig skjorte, eller til en dress for en mer avslappet forretningsstil.

Jack & Jones online på Footway

Jack & Jones kan tilby et sortiment med svært funksjonelle sko, og de satser kontinuerlig på å skape produkter av høy kvalitet som gir overlegen komfort i hverdagen. Hos oss på Footway finner du det du leter etter, og det du ikke visste at du lette etter! Bestill hjem et par lekre sko allerede i dag, og med våre raske leveranser vil du ha skoene på føttene før du aner det! Vi har selvfølgelig tenkt på alt. Hos oss får du fri frakt og fri retur, slik at du har penger til overs til et ekstra par sko.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK