Kamik, Vandresko

1 treff

Kamik sko for et aktivt liv

Kamik sko produserer herlige, varme støvler i utmerket kvalitet for regn og kalde dager. Merket tilbyr sko som oppfyller hele familiens krav til utseende og brukervennlighet.

Over 100 år i bransjen

Kamik sko har produsert sko og støvler siden oppstarten i 1898. Målet har vært, og er fremdeles, å skape sko for vårt nordlige klima. Fra Kamik vil du finne produkter for både regnfulle sommerdager og snørike vinternetter. I 1932 ble selskapet Charron Manu Facto kjøpt opp av William Cook, som endret retning og la grunnlaget for det som senere ble Kamik. Cook rettet seg mot folk med en aktiv livsstil, som setter høye krav til utseende og funksjon. Kamik er fortsatt en familieeid bedrift, som arbeider for å utvikle produkter med stor respekt for naturen og miljøet. Skoene må være varige, slitesterke og inspirere til et liv i bevegelse.

Kamik sko, for de aktive og motebevisste

Merket tilbyr Kamik vintersko, som holder foten varm og tørr på kalde vinterdager. Både menn og kvinner vil finne et par solide og moteriktige sko eller støvler fra kolleksjonen. De solide sålene vil gjøre høsten og vinteren til en glede. Du vil kunne gå med sikkerhet på glatte og isete veier. Kamik sko til barn møter praktiske behov som å holde fuktighet og kulde ute, selv etter flere timers aktivitet. Støvlene er lette i vekt og appellerer både til komfort og stil. Selskapet har sin egen produktserie spesielt designet og utviklet for unge mennesker som lever en aktiv livsstil og som samtidig er bevisste på de nyeste trendene innen mote.

Stell og materialer

Kamik sko er laget av materialer som er produsert med respekt for miljøet. Skoenes vannavvisende egenskaper bidrar til å holde foten tørr og varm, og består av kunstig pels og semsket skinn. Hver skomodell er utstyrt med gummibeskyttelse på den delen som ligger nærmest sålen, for å tåle vann spesielt godt. Sålene kan fjernes og byttes for at skoene skal holde seg lenger. De er laget av resirkulerte materialer. Den ytre sålen i gummi er spesielt designet og utviklet for å gi et godt grep på glatte steiner eller en snørik tur. Barneskoene er laget av hurtigtørkende stoff, slik at barna fort kan gå ut og leke igjen.

Kamik sko online hos Footway

Kjøp Kamik sko på nett hos Footway. Hos oss finner du et stort utvalg av støvletter, støvler og joggesko. Du vil finne sko som passer din stil for den rette anledningen. Vi har hundrevis av merker på vårt lager og sender daglige leveranser til våre kunder. Vi jobber hardt for å være raske og tilbyr fri frakt og fri retur. I tillegg har du alltid 180 dagers åpent kjøp på din bestilling.

Nyheter
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK