Keen, Vandresko

29 treff

Keen – mosjon og mote

Keens sko er laget for aktive menn og kvinner som liker mosjon og friluftsliv. Keen lager innovative, komfortable og ergonomisk utformede sko som passer til foten. Keen vil designe sko som både beskytter og føles behagelige, uansett hva du gjør. Dessuten tåler de vind og regn. Alle materialene som brukes i produksjonen, er naturlige materialer, og skoeskene er laget av resirkulert papir. 

Keen – sport er livet

Keens filosofi er at sport er livet. De funksjonelle skoene tiltaler mennesker som liker friluftsliv, campingliv eller fottturer, og alle som liker å bevege på seg. Med Keens ergonomiske sko blir mosjon en fornøyelse, og kanskje kan disse behagelige skoene stimulere til mer mosjon med sin ergonomiske passform. Gode sko trenger ikke å være kjedelige, derfor har de valgt å satse helhjertet på design. Tøffe detaljer, sterke fargekombinasjoner og innovativ form gir en kolleksjon med fantastisk lekre sko som også kan brukes til annet enn trening!

Komfort for føttene med Keen-sko

For alle som setter komfort i høysetet når de velger sko, er skoene fra Keen et utmerket valg. I tillegg til moteriktig design som kombineres med et sporty utseende, har skoene en myk innside som skjemmer bort føttene dine. I sortimentet fra Keen finner du alt fra solide trekkingsko som tåler tøft terreng, til nettere ballerinasko som egner seg til en dag i byen. Her finnes morsomme og behagelige sko for alle, enten man er sportsfanatiker eller bare ønsker en god sko til hverdagsmosjon. Hvorfor ikke stifte bekjentskap med utvalget vårt og finne en ny favoritt?

Kanna online på Footway

Du finner Keen i skoutvalget vårt på Footway! Hva med fine, luftige sandaler eller nye ballerinasko til sommeren? Hos oss finner du det meste, og med fri frakt og retur blir det aldri for dyrt å handle på Footway. Dessuten har du 180 dagers åpent kjøp, og våre hyggelige kundemedarbeidere svarer gjerne på eventuelle spørsmål.

Side 1 av 1

29 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK