Pearl Izumi, Vandresko

2 treff

Pearl Izumi – for et aktivt liv utendørs

Pearl Izumi er et sportsmerke som er fremtredende og ettertraktet i mange land verden over. Med en spennende historie og stort utvalg er Pearl Izumis fokus å designe sko for aktive og sporty mennesker.

Pearl Izumi-sko – fra fortid til nåtid

Pearl Izumi-sko har en lang og inspirerende historie som startet med sykkelplagg fra klesleverandøren Kinji Shimizu i Japan i 1955. Etter et sykkelritt der hans sønn deltok, ble han så inspirert av de italienske sykkelklærne, at han begynte å lage klær selv. Merket har siden starten vært nysgjerrig på nye materialer og har alltid brukt den beste kvaliteten, og de har alltid strebet seg fremover. I dag har dette ført til anerkjente produkter for ulike idretter, men også for hverdagslig bruk.

Pearl Izumi-sko – ulike modeller og stil

Varemerket ligger sykkelsporten tett til hjertet med sine fremtredende sykkelsko, men en av de mest populære skomodellene er Pearl Izumi sneakers. I dag finner du flere forskjellige modeller og typer av Pearl Izumi-sko.

Kjøp dine Pearl Izumi-sko på nettet

På Footway har vi ulike modeller og varianter av Pearl Izumi sko, slik at du kan finne et par som passer akkurat deg! Vi tilbyr, i tillegg til et bredt spekter av sko, rask levering, gratis frakt og retur samt angrerett på 180 dager.

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK