Rockport, Vandresko

2 treff

Komfortable og pene Rockport sko

Rockport sko er pensko hvor komfort står i fokus, uten at det går på bekostning av utseendet. Skoene er designet med den klassiske stilen i bakhodet og kan derfor brukes både på fest og jobb, uten å være ubehagelige.

Komfort og profesjonalitet

Rockport sko så dagens lys for 45 år siden i en liten by i Massachusetts i USA, hvor en far og sønn stilte seg spørsmålet om hvorfor pensko ikke kunne være like behagelige som sneakers. Dette var altså begynnelsen på historien til en av markedets ledende produsenter av pensko med innebygget demping og støtte. Siden den gang har de opparbeidet seg erfaring og kunnskap om å lage sko i flere kategorier til både kvinner og menn. Felles for alle skoene er at de skal være behagelige å gå i over lengre perioder, enten det er på kontoret eller i naturen.

Rockport sko - Klassiske og unike

Rockport er stolte av å tilby komfortable pensko enten det er Rockport loafers eller Rockport boots. De lager sko til både kvinner og menn og i mange forskjellige stiler. Det er derfor enkelt et par, eller flere, som passer deg og din personlige smak. Takket være Rockports ekspertise trenger du ikke lengre å være bekymret for å gå med pensko, da deres sko både ser bra ut og er behagelige å gå med. Rockport lager sko som følger klassiske og konservative stilregler, slik at det ikke er noe problem å bruke dem verken til dress eller kjole eller på kontoret.

Slitesterkt skinn og behagelige gummisåler

Rockport sko er laget i lær og tekstil av høy kvalitet og de kommer i mange ulike design og farger. Deres bruk av Adipren-teknologi fra Adidas, gjør at skoene har komfortabel passform og dempede såler. Selv om sko fra Rockport er svært solide, anbefaler vi likevel at du tar vare på dine par. Da har du dem mye lengre. Tørk av skoene med en fuktig klut etter bruk for å gi dem en rask og enkel rengjøring. Benytt et skinnpleieprodukt eller skopuss med jevne mellomrom, for å tilføre læret fuktighet slik at skoene ser rene og pene ut til enhver tid.

Rockport sko online hos Footway

Hos Footway.no finner du flotte Rockport sko tilbud. Med Footway kan du alltid være trygg på at du gjør et godt kjøp på nye Rockport sko. Vi gir deg alltid hurtig levering, samt fri frakt og retur. Du får også 180 dagers åpent kjøp, i tilfelle du skulle ombestemme deg eller skoene skulle vise seg å ikke passe. Med oss er det enkelt og trygt å handle sko på nett!

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK