Scholl, Vandresko

3 treff

Scholl – en hel vitenskap

Hos Scholl står vitenskapen i sentrum. Deres kolleksjoner deles inn i flere ulike linjer for å fullt ut å kunne møte de krav som stilles av forbrukerne. Scholl er i bunnen biomekaniske utformede sko. Dette innebærer at hvert par gjennomgår strenge tester under produksjonsprosessen for å sikre at skoene oppfyller garantiene som ligger til grunn for Scholls tilbudsidé – optimal passform, støtte og stabilitet for føttene, stor tilpasningsevne, uslåelig komfort og lang holdbarhet.

Ekte italiensk håndverk

I Scholls Style Collection finnes det et sortiment av moteriktige sko som står for den perfekte balansen mellom eleganse, kvalitet og komfort. Alle modeller er fremstilt av italienske designere og forsterket av den teknologien som er utviklet av Scholls sine egne ingeniører. Her finner du fine pumps som puster klassisk italiensk design, støvler i lekker rød mokka, tretøfler med fluff og sandaler i sølv som gir en glamorøs touch på en vakker festkjole. For motebevisste menn byr Scholl dessuten på fine og unikt utformede slipins og sandaler i klassiske farger som bidrar til en kul, avslappet look.

Fysiognomiske sko

Da Dr. William Scholl bega seg inn i skoverdenen ville han først og fremst forstå strukturen og biomekanikken i føttene våre i forhold til kroppen. Som syttenåring begynte William å arbeide i en liten skobutikk som spesialiserte seg på å lage komfortable sko. Han fascinerte seg av at så mange kunder led av kroniske smerter i føttene at han med tiden begynte å studere medisin for å lære seg mer om den menneskelige kroppen. Et antall år senere grunnla han Sholl Illinois College of Pedicure and Orthopaedics i Illinois der pasientene ble tilbyd gratis fotundersøkelser. På midten av 60-tallet ble Scholls første Pescura modeller lansert, en sandal med en anatomisk utformet fotstøtte lagd av bøketre. De ble raskt en internasjonal suksess med datidens kjendiser som Twiggy og Jean Shrimpton som frontfigurer. I løpet av bare et par år hadde Scholl blitt forvandlet til et ikonmerke for stil og komfort.

Scholl på nett hos Footway

Footway har et stort antall modeller fra dette stilformende skomerket. Både for kvinner og menn finnes det sandaler og sko å oppleve. Tanken på å lage sko som ikke bare ser bra ut men også støtter opp om kroppen, var en grunnidé som bidro til en verdensintroduksjon for Scholl. Velkommen for å finne dine neste sko hos oss!

Billigkroken
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK