Sofie Schnoor, Sko

17 treff

Sofie Schnoor sko – rått og elegant design

Det danske merket Sofie Schnoor ble etablert i 2001 og er oppkalt etter designeren selv. Merket har utmerket seg i motebransjen ved å lage eksklusive sko og støvler av meget høy kvalitet, der fokuset hovedsakelig ligger på komfort og kult design. Dette er et merke som kombinerer klassisk eleganse med et rått og elegant uttrykk som i dag verdsettes av motebevisste kvinner over hele verden. Hos Footway finner du et stort utvalg av Sofie Schnoor sko som er passer perfekt inn i garderoben til den moderne og selvbevisste kvinnen som liker å føle seg rå og elegant på én og samme tid.

Riktig behandling av dine Sofie Schnoor sko

For at skoene dine skal holde seg fine, er det viktig å impregnere dem før bruk. Det gjelder også for dine Sofie Schnoor sko som er laget av både vanlig og semsket skinn. Skinnsko bør vaskes med en fuktig klut og tørkes godt før du bruker dem. De bør også smøres med skokrem eller fett sånn at de holder seg fine lenger. Semsket skinn skal ikke pusses på samme måte som vanlige skinnsko, og du kan gjerne bruke en børste på skoene sånn at «hårene» ikke legger seg. Man bør også bruke spesialprodukter som er beregnet på semsket skinn, men ikke skinnfett da dette ødelegger det semskede skinnet. En effektiv måte å se om skoene trenger behandling, er å legge en vanndråpe oppå skoen. Holder den seg oppå skinnet er skoen vanntett, men trekker den inn i skinnet bør man behandle skoene. Får du flekker på skinnet er det lurt å børste det bort umiddelbart sånn at det ikke setter seg permanente flekker.

Sofie Schnoor sko forvandler ethvert antrekk

Skoene til Sofie Schnoor er kjent for sitt kule design og gode komfort, men kan også forvandle antrekket ditt på et øyeblikk. Skoene skaper et helhetsinntrykk som både er rått og elegant på én og samme tid. Kombiner gjerne de tøffe skinnstøvlettene til Sofie Schnoor med en mer konservativ kjole, og gå fra ordinær til ekstraordinær på et blunk! Sofie Schnoor sko passer perfekt inn i høstgarderoben og sørger for at antrekkene dine får det lille ekstra. Du kan også sette støvlettene sammen med den flagrende sommerkjolen for å gi den litt mer attitude. Her er det bare å leke seg med de mange modellene sånn at du finner en sko som passer til din personlige stil.

Sofie Schnoor sko på Footway

Hos Footway finner du mange Sofie Schnoor sko og støvletter der du enkelt kan søke deg frem ved hjelp av vårt praktiske filtersøk for å finne både riktig merke og størrelse. Vi sørger for at du får skoene dine så raskt som mulig, og både frakt og retur er selvfølgelig helt gratis. Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål angående bestillingen din og vi hjelper deg så godt vi kan.

Side 1 av 1

17 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK