Sølv, Sko

125 treff

Skinnende nye, sølvfargede sko!

Det har vært en skinnende trend på gang noen år nå, og årets moteuke i London bekrefter at det fortsatt er en trend – metalliske sko, sølvsneakers og flashy detaljer gjør skoene artige å kjøpe, kule å se på og spennende å bruke. Boots som skinner, glitrende sandaler og sølvforgylte mokasiner brukes av alle som vil tiltrekke seg en wow-faktor. Kort sagt, skal du henge med på trenden så gjelder det å bytte ut fjorårets joggesko og sandaler med noe skinnende, enten i sølv eller gull. Heldigvis har vi hundrevis av varianter på footway.no, og 180 dagers åpent kjøp.

Få en silver lining på stilen din med sølvfargede sko

Gylne sko gir en fin kontrast og særprege til stilen din. Kombiner for eksempel ballerinasko eller mokasiner i sølv med mørke olabukser med oppbrett for å skape en fin kontrast mellom gammelt og nytt. Ankelboots med tykk hæl har vært en sikker vinner de siste månedene, og et par i helfarget sølv, eller i sølv kombinert med andre farger passer perfekt til bukse, maxikjole eller skjørt. Avslappede sandaler med sølvreimer og skinndetaljer gir den perfekte looken til sommerkjolen eller jeansen så fort våren har fått feste. Og hvis du vil ta den helt ut – hva med et par gummistøvler i sølv?

Vedlikehold av sølvfargede sko

Vi bruker ofte dyre sko som får røff behandling av et barskt, skandinavisk klima. Men vi er kanskje ikke alltid like flinke når det gjelder å ta vare på skoene våre. Skinnsko og sko i naturlige materialer bør smøres jevnlig for å holde skinnet pent og mykt, det vil også gjøre skoene mer motstandsdyktige mot regn og vått vær. Sko i syntetiske materialer er ofte enklere å holde vedlike, men har de blitt ordentlig skitne bør de vaskes av med en fuktig klut etter bruk. Tøysko kan ofte vaskes i maskin, men vær spesielt forsiktig med sølvfargede tøysko.

Hundrevis av sølvfargede sko på footway.no

Footway.no jobber hardt for å være Norges aller beste nettbutikk for sko når det gjelder kundeservice og utvalg. Footway.no tilbyr supre betingelser for sine kunder som gratis frakt og 180 dagers åpent kjøp. Bestiller du innen klokken 15.00 på hverdager, sendes som regel skoene dine allerede samme dag. Footway har jevnlige tilbudskampanjer som tre-for-to-kampanjen hvor det billigste paret spanderes hvis du kjøper tre par sko. Footway.no tilbyr også prisgaranti, som betyr at dersom du finner samme sko til en lavere ordinær pris i en norsk nettbutikk eller fysisk butikk, så får du skoene til samme pris hos oss.

FÅ IGJEN
L3263-80 Ice
97-10084 Silver
FÅ IGJEN
Lush Silver
SALG
FÅ IGJEN
Royale Silver
SALG
D Leelyan Silver
SALG
FÅ IGJEN
Korkis Silver
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

125 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK