Soulland, Sko

1 treff

Soulland-sko – nyskapende klassikere

Soulland er et merke som fører klassiske modeller med moderne innslag og detaljer, noe som skaper spennende kontraster og unike looks. Det rene designet kombinert med en god motesans gir sko med en eksklusiv aura som kan brukes på jobb, men også til fritid og på fest.

Soulland-sko – bakgrunn og historie

Soulland ble grunnlagt i 2002 og har helt fra start hentet inspirasjon fra klassiske skandinaviske håndverkstradisjoner, men med moderne innslag. Med røtter i Danmarks hovedstad København skaper Soulland sko til den trendbevisste og moteinteresserte mannen. Merket har fått oppmerksomhet over hele verden på grunn av det lekre designet, og har vunnet flere ettertraktede design- og motepriser.

Løft antrekket med Soulland-sko

De riktige skoene kan få et hverdagslig antrekk til å føles mer trendy og eksklusivt med det samme. Soullands sko er det rette valget til en slik jobb – uavhengig av sesong. Velg mellom sommerlige varianter og grovere typer, som Soulland boots til grå høstdager.

Kjøp Soulland-sko online

Finn de nye favorittskoene dine fra Soulland hos oss på Footway og bestill med gratis frakt og retur. Når du handler hos oss, får du ordren din fort, og siden vi har åpent kjøp i 180 dager, kan du prøve skoene hjemme i ro og mak.

Nyheter
Billigkroken
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK