Sko

56 treff

Hugo og Hugo Boss - klassiske sko med sans for det urbane

Merket Hugo fra Hugo Boss har en urban stil for det mer progressive mennesket. Den klassiske stilen merket er best kjent for, kombineres her med nye design og kreative detaljer. Kolleksjonene utstråler selvsikkerhet og stilsans, og kolleksjonen fronter både pensko og sneakers. Alt for at du skal få den rette looken i et hektisk og moderne bymiljø.

Hugo Boss er ekte tysk kvalitet

Hugo Boss er merket fra Tyskland som produserer eksklusive klær og sko, men også tilbehør og dufter. Selskapet ble grunnlagt i 1924 av Hugo Boss i Metzingen, Tyskland. Selskapet etablerte seg midt i et Europa som sto i fyr og flamme, og etter hvert gjennom andre verdenskrig, da fabrikken ble satt til å produsere uniformer til de tyske soldatene. Det var ikke før på 50-tallet selskapet begynte å sy dressene som merket er kjent for i dag. Nå er selskapet kjent for å være et luksusmerke med klær, sko og tilbehør i eksklusive butikker over hele verden. Med kolleksjoner til både menn, kvinner og barn har Hugo Boss blitt et merke de fleste kjenner igjen, og som er forbundet med klasse, stil og kvalitet. Hugo Boss finnes i 110 land og er en del av CWF-konsernene sammen med velkjente merker som Chloé og Burberry.

Høyklassisk mote med Hugo-sko fra Hugo Boss

Merket Hugo Boss omfatter mange forskjellige produkter og serier, og de produserer blant annet kolleksjonene Boss, Boss Orange og Boss Green hver sesong. Alle kolleksjonene finner du hos oss på Footway. Merkene tilbyr klassiske og stilrene sko som vil løfte stilen din markant. Hugo Boss garanterer at du blir velkledd i skoene deres, og at de er like komfortable som de er moteriktige. Boss begynte ikke å produsere sko før i 2004, og siden den gang har ekspansjonen vært enorm. Merket har lykkes med å fylle et tomrom i markedet, med skinnsko og andre produkter av høy kvalitet og med høy motefaktor. Boss Orange ble til i 1999. Merket presenterer mer avslappede sko som passer til fritids- og hverdagsbruk. BOSS Orange har en yngre og mer avslappet stil som passer til deg som vil kle deg stilrent, selv på fritiden. Boss Golf har byttet navn og heter nå Boss Green. Med tekniske materialer og et moteuttrykk som er synonymt med Boss, får du hverdagssko med en sporty vri. Resultatet er en tidsriktig kolleksjon med sterke farger og et tydelig, personlig uttrykk.

Hugo Boss online på Footway

Hos oss på Footway finner du hundrevis av forskjellige skomodeller fra Hugo Boss. I det brede sortimentet vårt finner du sko både til hverdags og mer høytidelige anledninger. Når du kjøper Hugo Boss-sko på nett, er du garantert hurtig leveranse, slik at du kan få vist deg i de nye skoene dine så fort som mulig! Vi har også gratis frakt og retur.

Futesio White
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

56 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK