Steve Madden, Sko

50 treff

Steven Madden sko

Han startet som ansatt i en skobutikk og utviklet seg til å bli en av de største designerene innen skobransjen, Steve Madden gjorde suksess med sine skokolleksjoner. Den dag i dag kan Steve Madden sko kjøpes verden over.

En vellykket historie

Steve Madden entret skobransjen i 1974, som ansatt i en skobutikk. Han begynte etter hvert å studere ved universitetet i Miami, men etter to år hoppet han av og fikk nok en gang jobb i en skobutikk. To år tilbragte han der, før han flyttet til New York og begynte å designe sko. I 1988 inngikk han en avtale med M.C.S Footwear. Han designet sko til kvinner, merket med sitt eget navn. Dette ble starten på karrieren som designer. På starten av 90-tallet startet han for seg selv, og designet sko som han solgte til butikker i Manhattan. 1999 ble gledens år, Steve Maddens kolleksjoner bestod av et stort utvalg sko for jenter og kvinner; boots, sneakers, hverdagssko, sandaler - aller typer sko. Han doblet salget og varemerket ble svært godt mottatt. På skofronten hadde han en god peiling på hva som var ""in"", spennende og hva som var det neste. Steve Madden sko har utviklet seg til noe stort, og de er kjent verden over.

Steve Madden sko - elegant og stilfull

Med et utvalg på over hundre ulike modeller er Steve Madden godt representert i vårt sortiment. Steve Madden pumps kommer i ulike farger og fasonger. Her finnes det pumps som er perfekt å kombinere med en elegant kjole, og pumps som godt lar seg kombinere med et tøffere antrekk - valget er ditt. Vil du piffe opp ditt hverdags- eller festantrekk er også Steve Madden boots et godt valg. Pene og stilfulle boots i ekte skinn gjør seg like godt til jeans som til skjørt og kjole. I vårt utvalg fra dette varemerket skal det finnes fine sko til enhver kvinnes smak.

Materiale og skopleie

Skopleie er viktig. Det gir lengre holdbarhet og penere sko. Materiale i skoene fra Steve Madden varierer fra modell til modell, men består i all hovedsak av syntetisk materiale eller skinn. Disse to stoffene trenger noe ulik behandling. Alle typer sko bør impregneres før bruk. Dette for å øke skoens motstandsdyktighet mot vann og fukt. Jevnlig rengjøring med egnede produkter er med på å øke holdbarheten, og vil bidra til at skoen ser bedre ut lengre. Skinn bør i tillegg pusses regelmessig med skokrem og børstes for å unngå sprekker og inntørking. Legger du ned litt ekstra tid i dine Steve Madden sko, vil de kunne holde lenge.

Steve Madden sko online hos Footway

Steve Madden damesko får du selvfølgelig kjøpt hos oss på Footway. Vi har et bredt sortiment med sko for enhver smak. Ved bestilling hos oss får du fri frakt. Varene finnes alltid på lager og blir raskt levert. Skulle det være nødvendig tilbyr vi også 180 dagers åpent kjøp med fri retur. Er du på utkikk etter en fine og stilfulle sko? Ta en titt på vårt utvalg fra Steve Madden!

Innlegg om Steve Madden
T
Trine Halvorsen -
R
Renate Skaug Walther -
Vis flere innlegg
FÅ IGJEN
Empire Rose
SALG
Allyy
SALG
Allyy
SALG
Array Black
SALG
Bryanne Black Multi
FÅ IGJEN
Allyy
SALG
Gammblee
SALG
Gammblee
SALG
Side 1 av 1

50 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK