Designkollektivet STHLM DG

Med STHLM DGs mange designere er sjansen stor for at du finner noe som passer akkurat deg. Lekre partypumps, tøffe boots eller praktiske hverdagssko? STHLM DG designer sko for alle!

Sko fra STHLM DG – moderne klassikere

STHLM DG er designkollektivet som står for tidløst, men tøft skandinavisk design. Håndverk og rene materialer står i fokus. Med disse gjennomtenke retningslinjene kombinert med omfattende kunnskap og kreative idéer skaper STHLM DG unike sko med en tydelig skandinavisk touch.

Sko for bevisste kvinner

Trenger du sommersko med korkplatå til den blomstrete sommerkjolen? Eller dyprøde pumps til jule- eller nyttårsfesten? Eller leter du etter klassiske boots som du kan bruke i byen? Uansett hva du er ute etter, har STHLM sko for deg. Oppbevar dem gjerne med skoblokk, så holder de formen.

Sko fra STHLM DG på Footway

Pass på å skaffe deg et par lekre og moteriktige kvalitetssko fra STHLM DG hos oss på Footway. Nyt godt av rask leveranse, fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp. Veldig praktisk hvis du vil bytte størrelse.

Sthlm dg sko online

|

Side 1 av 2

Få igjen
Boat shoe
Kjøp
Få igjen
Pump
Kjøp
Få igjen
Sandal
Kjøp
Få igjen
Sandal
Kjøp
Få igjen
Low Boots
Kjøp
Få igjen
822759-05
Kjøp
Få igjen
891386-05
Kjøp
Få igjen
891128-05
Kjøp
Få igjen
822268-04
Kjøp
Få igjen
898463-03
Kjøp
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×