Støvler

110 treff

Et par stilige støvler hører hjemme i enhver kvinne-, herre- og barnegarderobe. Med støvler er høststilen enkelt på plass, og de fungerer også perfekt om våren og vinteren – noen kan til og med brukes om sommeren.

Så hvilken støvler er finest? En av våre favoritter er de litt høyere støvlene. I 2015 fikk de seg et skikkelig oppsving, og bidro til å forme den hippiepregede bohemstilen som preget hele sommeren og høsten. Apropos hippiestilen: Semsket skinn er deres foretrukne materiale, og du finner selvsagt mange flotte semskede støvler på Footway.
Stiltips for høye støvler

For å gjøre deg så flott som mulig har vi samlet noen tips for å kle opp støvlene på beste måte. Bli med på stylingtur!

Til et par høye støvler er smale bukser alltid stiligst. Leggings eller skinnyjeans er det som gjelder. Du kan også slenge på deg en flott jakke og kortermet skjorte.

Hvis du liker leggings, har du flaks – de passer perfekt sammen med høye støvler, og til disse to plaggene er det tøft å ha en skikkelig stor kortermet skjorte – for å få en bohemsk stil.

Nå er det slik at man kanskje ikke alltid kan gå kledd som en bohem, spesielt på jobben. Da synes vi at du skal prøve støvlene sammen med et pent blyantskjørt. Det gir en strengere stil, men er samtidig klokkerent moderne takket være støvlene. Har du lyst til å se enda mer elegant ut, kan du bytte ut blyantskjørtet med et lengre skjørt.

Nå skal vi ikke bare snakke om høye støvler, for det er mange middels høye og lavere støvler å ta av her også. Selv for de lavere støvlene skal du se litt bakover i tid, mot 70-tallet. Fargene som gjelder om du vil matche støvlene, er beige, grønt, svart eller vinrødt.

Støvler er praktiske Støvler er et av de mest praktiske fottøyene du kan eie. De passer perfekt til en trendy stil, men er også utmerkede til hagearbeid eller høstturer. På Footway har vi mengder av forskjellige merker som igjen kan kombineres og brukes på alle mulige måter. Her finner du alt fra Hunter, som har blitt et av verdens mest populære støvlemerker, til svenske Kavat, som har funnet en nisje innen barnesko – deres fargeglade støvler er som støpt for barnas uendelige oppdagelsesturer og eventyr.

Let deg frem til trendy, anvendelige, stilige, fargeglade og herlige støvler på Footway. Vi håper at du finner det du leter etter – og om du gjør det, har vi alltid rask levering og 180 dagers angrefrist!

3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Welma Black
3 FOR 2
1b60 Black
3 FOR 2
Lahiri Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Pandora Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Pandora Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Shap Camel
3 FOR 2
3 FOR 2
Camino Black
3 FOR 2
Phillis Black
3 FOR 2
Welma Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 2

110 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK