Lange,korte, brede eller slanke? Støvler kommer i mange forskjellige typer og har enrekke ulike bruksområder. Et par lange, smale lærstøvler gir et løft til høststilen,eller kanskje leter du etter et par gummistøvler til høstens soppsanking? Vi erlike glade i støvler som vi er i sko her på Footway, og våre skarpe innkjøperejobber skoene av seg for at du skal finne dine favorittstøvler. Her er damestøvler,herrestøvler, barnestøvler, vinterstøvler, gummistøvler, lærstøvler og mye mer.

Med et par lange lærstøvler løfter damene stilen på en enkel måte – og depasser perfekt til høstens  moteplagg. Etpar fine støvler ser ikke bare enormt flotte ut, men er i tillegg ogsåpraktiske og varme – perfekte til lange turer på kjølige høstkvelder. PåFootway finner du sesongens støvler, og i 2016 er det ekstremt lange støvlersom gjelder, så ikke vær redd for å velge de lengste støvlene, slik at du kanmøte høstværet på en flottere måte enn noen gang før. Våre mest populære damestøvlerkommer fra Johnny Bulls, Primeboots og Wildflower. Du finner støvler med oguten hæl i gummi, i lær og mye mer.

Et par flotte støvler hører med i herregarderoben og er utrolig flotte medet par mørke jeans. Kombiner med en stilig frakk eller parkas. Støvelen harlenge vært et moteplagg for menn — man kan regne helt fra 1600-tallet (fordamer ble støvler først et moteplagg på 1920-tallet), men det var først på1960-tallet at støvlene ble trendy. På herreavdelingen finner du skikkeligsolide fritidsstøvler, boots, lærstøvler, fôrede vinterstøvler og mye mer. Gjørhøstantrekket ditt komplett med et par fine støvler, og vær beredt på althøsten og vinteren utfordrer deg til.

Støvler er på mange måter det optimale barnefottøyet, perfekte for villeeventyr på både is, snø, grus og gress, i sol, vind og vann. På Footway har vimange modeller og merker. Våre mest populære merker er Viking, Sorel ogSuperfit, men du finner også effektivt beskyttende støvler fra Pax, Wildflowerog Gulliver. Her er til og med barnestøvler fra Timberland og et hav av andremerker.  Alt for at barna skal være godtforberedt på hyttebygging i skogen, igloleker om vinteren eller fisketurer omsommeren. Støvler blir barnas beste venn takket være nettopp dette: Deminimerer alle eventuelle hindringer for lek og moro.

Takk trenden og støvlene for at et av vårefavorittfottøy har blitt så enormt populære, og ta deg noen sexy høstdanser idine nye støvler!

Støvler & Støvletter

|

Side 1 av 68

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

Merke
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×