Gummistøvler

484 treff

Gummistøvler – nårdet er vått og tørt

Våre mestpopulære gummistøvler kommer fra den svenske klassikeren Tretorn og skotskeHunter, men det finnes også gummistøvler fra Crocs, Dr. Martens, Kavat, IsleJacobsen og mange, mange fler. Her finner du gummistøvler for herre, dame ogbarn i flere modeller og farger.

Støvler for alle
Men slik var det ikke før. En gang i tiden var gummistøvler noe man gjemtevekk. De ble tatt fram når det regnet, brukt og så plassert helt innerst i denoverfylte garderoben i gangen. Å springe rundt i byen i et par gummistøvler,det gjorde man absolutt ikke – hvis det ble gjort, så ble det gjort kjapt slikat ingen rakk å se.

I dag erdet ikke slik lengre. Allerede på 1960-tallet begynte gummistøvelen å bli mersom et moteplagg, men det var først i begynnelsen av 2000-tallet atgummistøvelen virkelig flikk en plass i moteverdenen og ble kjempetrendy.

Overaltkunne man se lave og høye gummistøvler og seilstøvler i alle mulige slagsfarger som beskyttet føttene fra både regn og smuss. Gummistøvlene tilhørteikke lenger friluftsfanatikerne, men var noe for enhver – på landet så vel somi byen, og både for rock- og sportsentusiaster.

Vi elsker gummistøvler
Vi mener det er helt logisk at funksjonalitet ikke skal utelukke vakker design,eller motsatt. Gummistøvler er et ganske fantastisk plagg som enkelt holderføttene dine tørre – det går liksom ikke an å bli våt i et par gummistøvler,med mindre du bader i dem selvsagt. Og ettersom vi elsker føtter, er vi littekstra betatt av gummistøvler. De er pålitelige, fine og holder dine føtterdeilig varm når regnet pøser ned.

De passergodt til et par flotte jeans eller chinos, skjørt og shorts. De er likeeffektive på festival som i byen, på landet, i skogen, på stranden og i båten. Hvisdu drar på deg et par tykke ullsokker, kan du enkelt ta en spasertur i dem påvinteren også. Støvler er en selvfølge på festival ettersom de holder bedremotstand enn dine Converse mot ølsøl, leire, regn og alt mulig annet.

I år måde fargesprakende gummistøvlene vike litt unna for å gi plass til klassiskestøvler i en mer dempet farge. Olivengrønn og vinrødt er det som gjelder nå.

Gjør somoss og gled deg over at vår mest elskede støvel har fått komme inn i varmenigjen etter å ha kjempet på sidelinjen så lenge. Ikke bry deg om det entenregner, snør eller solen skinner, dra ut på eventyr i dine nye gummistøvleruansett vær. Finn favorittene dine her blant klassiske gummistøvler ogseilstøvler.

Side 1 av 9

484 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×