Gummistøvler

153 treff

Gummistøvler – når det er vått og tørt

Våre mest populære gummistøvler kommer fra den svenske klassikeren Tretorn og skotske Hunter, men det finnes også gummistøvler fra Crocs, Dr. Martens, Kavat, Isle Jacobsen og mange, mange fler. Her finner du gummistøvler for herre, dame og barn i flere modeller og farger.

Støvler for alle
Men slik var det ikke før. En gang i tiden var gummistøvler noe man gjemte vekk. De ble tatt fram når det regnet, brukt og så plassert helt innerst i den overfylte garderoben i gangen. Å springe rundt i byen i et par gummistøvler, det gjorde man absolutt ikke – hvis det ble gjort, så ble det gjort kjapt slik at ingen rakk å se.

I dag er det ikke slik lengre. Allerede på 1960-tallet begynte gummistøvelen å bli mer som et moteplagg, men det var først i begynnelsen av 2000-tallet at gummistøvelen virkelig flikk en plass i moteverdenen og ble kjempetrendy.

Overalt kunne man se lave og høye gummistøvler og seilstøvler i alle mulige slags farger som beskyttet føttene fra både regn og smuss. Gummistøvlene tilhørte ikke lenger friluftsfanatikerne, men var noe for enhver – på landet så vel som i byen, og både for rock- og sportsentusiaster.

Vi elsker gummistøvler
Vi mener det er helt logisk at funksjonalitet ikke skal utelukke vakker design, eller motsatt. Gummistøvler er et ganske fantastisk plagg som enkelt holder føttene dine tørre – det går liksom ikke an å bli våt i et par gummistøvler, med mindre du bader i dem selvsagt. Og ettersom vi elsker føtter, er vi litt ekstra betatt av gummistøvler. De er pålitelige, fine og holder dine føtter deilig varm når regnet pøser ned.

De passer godt til et par flotte jeans eller chinos, skjørt og shorts. De er like effektive på festival som i byen, på landet, i skogen, på stranden og i båten. Hvis du drar på deg et par tykke ullsokker, kan du enkelt ta en spasertur i dem på vinteren også. Støvler er en selvfølge på festival ettersom de holder bedre motstand enn dine Converse mot ølsøl, leire, regn og alt mulig annet.

I år må de fargesprakende gummistøvlene vike litt unna for å gi plass til klassiske støvler i en mer dempet farge. Olivengrønn og vinrødt er det som gjelder nå.

Gjør som oss og gled deg over at vår mest elskede støvel har fått komme inn i varmen igjen etter å ha kjempet på sidelinjen så lenge. Ikke bry deg om det enten regner, snør eller solen skinner, dra ut på eventyr i dine nye gummistøvler uansett vær. Finn favorittene dine her blant klassiske gummistøvler og seilstøvler.

Extreme Navy/Red
SALG
Ultra Black/Grey
SALG
Grytgöl WP Cerise
SALG
Extreme Black/Grey
SALG
Gimo Wp Blue
Pöl WP Lilac
SALG
JOLLY NAVY
SALG
Grytgöl WP Blue
Algot Black
SALG
Lyn Black/Green
Jolly Yellow
Skur Wp Menthe
SALG
Dråpe Coral
SALG
Jolly Green
Pöl Wp Yellow
Dråpe Yellow
Skur Wp Blue
SALG
Giraffe Pink
SALG
Jolly Winter Navy
SALG
Nyheter
Hidden Animals Yellow
NYHET
Hidden Animals Pink
NYHET
Hidden Animals Navy
NYHET
Alv Yellow
NYHET
Alv Pink
NYHET
Alv Green
NYHET
Jolly Blue/orange
NYHET
Jolly Violet/wine
NYHET
Side 1 av 3

153 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK