Viking Gummistøvler

32 treff

Om selskapet som lager Viking gummistøvler

Viking ble grunnlagt for 98 år siden, i 1920. Det første produktet Viking skapte var gummikalosjer til skinnsko. I 1934 hadde Viking vokst til å bli en av Norges største fabrikker med en effektiv produksjonslinje, som nå lagde mer enn bare kalosjer. I 1970 bestemte selskapet seg for å legge ut på nye veier, og Vikings første par med barnegummistøvler så dagens lys.I 1972 introduserte de signaturmembranen sin, GORE-TEX®. Grunnen til at GORE-TEX® ble så revolusjonerende for VIking er at det veier lite, puster, er vanntett og kan brukes i alle typer vær og omgivelser. Dette gjorde Viking sine gummistøvler unike og komfortable å gå med året rundt. Viking sine gummistøvler ble så populære etter introduksjonen av GORE-TEX®, at de solgte over 2 millioner par i året i 2006.

Forskjellige typer Viking gummistøvler

I årenes løp har VIking sine gummistøvler kommet i mange forskjellige varianter, tilpasset ulike typer terreng og omgivelser. Viking sine jaktgummistøvler, Hunter, har blitt brukt i nordiske omgivelser i over 90 år nå og slik bevist at de tåler tidens tann. Huntermodellene er fleksible og puster, noe som gjør dem veldig populære blant alle som liker å gå på jakt. Viking har oppdatert teknologien i Hunter-gummistøvlene flere ganger opp gjennom årene. I dag er de tilgjengelige i mange forskjellige farger, og det finnes modeller til både menn, kvinner og barn.Viking lager også turgummistøvler som har blitt nesten like populære som jaktstøvlene. Støvlene er utstyrt med pustende komfort og en fleksibel fotseng, og de er vannavstøtende, fukttransporterende og tåler all slags vær.Viking lager også gummistøvler til bybruk for de av oss som trasker rundt i byen gjennom snø, slaps og regn. Disse støvlene er stilige og komfortable, noe som gjør dem perfekte til hverdagsbruk.Alle Viking sine gummistøvler kommer med ekstra kraftig grep i sålen, noe som innebærer at risikoen for at du sklir i terrenget blir betraktelig redusert.

Hvorfor Viking gummistøvler?

Enten du ser etter støvler til regneværsdager eller vinterstøvler som holder snøen ute, er gummistøvler den perfekte matchen. De er vanntette, kraftige og komfortable. Med fremskrittene som har blitt gjort innen materialene som brukes i skoene, har gummistøvler blitt stadig mer populære som hverdagsfottøy. De tåler til og med tidens tann, de fortsetter å se nye ut i år etter år, er slitesterke og motstandsdyktige og krever minimalt med vedlikehold.

Stilguide for Viking gummistøvler

Før i tida var gummistøvler kun brukt som arbeidsstøvler. Men, nyere tids teknologiske fremskritt har gjort gummistøvler til noe alle går med. De er ikke bare praktiske og komfortable, de er også stilige og kan virkelig tilføre antrekket ditt det lille ekstra. Utvalget av farger, mønstre og stiler når det gjelder gummistøvler er uendelig. Uansett hva du velger, vil de alltid være førstevalget ditt i ekstremvær. Kombiner et par mørke gummistøvler med svarte chinos på kontoret,eller med jeans i helga. Det finnes også forskjellige skafthøyder, gå for ankelhøye varianter når det er varmt, men regntungt ute, sammen med et knelagnt skjørt. Husk å bruke smale bukser når du skal gå med knehøye gummistøvler, så det blir enkelt å få buksa nedi støvlene.

Kjøp Viking gummistøvler online på Footway

På Footway har vi mange par Viking gummistøvler å velge mellom. Uansett om du skal ha støvler til menn, kvinner eller barn, finner du garantert noe du liker. Du er garantert autentiske VIking gummistøvler når du handler hos Footway. Du kan føle deg trygg når du handler hos oss – vi leverer alltid det beste. Det er viktig for oss på Footway at du koser deg med shoppingopplevelsen og har det gøy mens du titter. Har du noen spørsmål? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Extreme Navy/Red
SALE
Ultra Black/Grey
SALE
Extreme Black/Grey
SALE
Noble Black
SALE
Ultra 2.0 Navy/charcoal
NEWS
JOLLY NAVY
SALE
Noble Vinter Black
SALE
Touring III Green
SALE
Jolly Green
Noble Yellow
SALE
Seilas Navy
Noble Navy
SALE
Noble Pink/multi
SALE
Noble Vinter Red
SALE
Noble White
SALE
Retro Llight Black
SALE
Jolly Winter Navy
SALE
Retro Llight Yellow
NEWS
Noble Red
SALE
Seilas White
SALE
Terrain II Green
SALE
Seilas Tomato
Seilas Pink
Seilas Yellow
FEW LEFT
Side 1 av 1

32 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK