Høye Støvletter

300 treff

Velkommen til de høye støvlettene! Akkurat som deg, elskervi alle typer støvletter, og de høye støvlettene er kanskje de flotteste? Takketvære det høye skaftet minner de om støvler, men designet er hentet både fra høyhæltesko og støvler. Høres ikke det ut som en perfekt kombinasjon?


Det er noe herlig og dristig med støvletter. De setter en spiss på stilen ogfungerer utmerket som et supplement til vanlige høyhælte sko når det blirkaldere – og de er ofte mer robuste, noe som gjør at det skal mer til før deblir slitt.

Støvletter i fleng

Her finner du flere ulike modeller, alt fra spisse, bredeog smale støvletter med solide hæler til støvletter med lave hæler, spisse hælerog alt annet herlig som hører hælverdenen til. Det finnes naturligvis støvletteri ulike materialer også: syntetisk materiale, semsket skinn eller lær. Du finnermønstrede, enkle, vågale og diskrete støvletter. Med andre ord: alt.

Et utvalg merker

De fleste skomerker med selvrespekt produserer støvletter.Og de skarpeste lager selvsagt også høye støvletter. Her har vi samlet noenmerker som lager minneverdige modeller. 

Italienske Diesel ble grunnlagt i 1978 av Renzo Rosso og er selvsagt mest kjentfor sine stilige jeans. Men merket produserer også mange utrolig lekre støvletterog sko. Som vanlig preges designet av et dristig uttrykk – Diesel tøyer alltidgrenser, men aldri i den grad at det blir smakløst eller for mye av det gode.Balansen mellom et tilbakeholdent design og en vågal holdning er nærmestperfekt. 

En av våre mest populære modeller kommer fra nederlandske G-Star RAW, som harholdt koken siden 1980-tallet. G-Star henter inspirasjon fra militær mote, ognoen av deres flotte støvletter har fått akkurat dette designet: rette linjer,tykk svart farge og rikelig med autoritet. 

Om du heller vil ha et diskret design på føttene, foreslår vi svenske Vagabond.I likhet med mange andre skandinaviske merker gir Vagabond uttrykk for mye –med små midler. Merket er et av Sveriges største, og det effektive, stilrenedesignet sees i mange av deres støvletter. 

Dette er bare et utvalg av alle merkene vi har på Footway – i alt har vifaktisk over 300 par høye støvletter, og om ingen av dem skulle falle i smak,har vi et hundretalls modeller under våre andre silhuetter: støvletter ogskoletter. Som alltid har du 180 dagers kjøps- og returrett og fri frakt – barebestill og prøv! 

Vi håper du finner dine nye støvletter her på Footway!

BX340
Side 1 av 6

300 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×