Høye støvletter

85 treff

Velkommen til de høye støvlettene! Akkurat som deg, elsker vi alle typer støvletter, og de høye støvlettene er kanskje de flotteste? Takket være det høye skaftet minner de om støvler, men designet er hentet både fra høyhælte sko og støvler. Høres ikke det ut som en perfekt kombinasjon?

Det er noe herlig og dristig med støvletter. De setter en spiss på stilen og fungerer utmerket som et supplement til vanlige høyhælte sko når det blir kaldere – og de er ofte mer robuste, noe som gjør at det skal mer til før de blir slitt.

Støvletter i fleng

Her finner du flere ulike modeller, alt fra spisse, brede og smale støvletter med solide hæler til støvletter med lave hæler, spisse hæler og alt annet herlig som hører hælverdenen til. Det finnes naturligvis støvletter i ulike materialer også: syntetisk materiale, semsket skinn eller lær. Du finner mønstrede, enkle, vågale og diskrete støvletter. Med andre ord: alt.

Et utvalg merker

De fleste skomerker med selvrespekt produserer støvletter. Og de skarpeste lager selvsagt også høye støvletter. Her har vi samlet noen merker som lager minneverdige modeller.

Italienske Diesel ble grunnlagt i 1978 av Renzo Rosso og er selvsagt mest kjent for sine stilige jeans. Men merket produserer også mange utrolig lekre støvletter og sko. Som vanlig preges designet av et dristig uttrykk – Diesel tøyer alltid grenser, men aldri i den grad at det blir smakløst eller for mye av det gode. Balansen mellom et tilbakeholdent design og en vågal holdning er nærmest perfekt.

En av våre mest populære modeller kommer fra nederlandske G-Star RAW, som har holdt koken siden 1980-tallet. G-Star henter inspirasjon fra militær mote, og noen av deres flotte støvletter har fått akkurat dette designet: rette linjer, tykk svart farge og rikelig med autoritet.

Om du heller vil ha et diskret design på føttene, foreslår vi svenske Vagabond. I likhet med mange andre skandinaviske merker gir Vagabond uttrykk for mye – med små midler. Merket er et av Sveriges største, og det effektive, stilrene designet sees i mange av deres støvletter.

Dette er bare et utvalg av alle merkene vi har på Footway – i alt har vi faktisk over 300 par høye støvletter, og om ingen av dem skulle falle i smak, har vi et hundretalls modeller under våre andre silhuetter: støvletter og skoletter. Som alltid har du 180 dagers kjøps- og returrett og fri frakt – bare bestill og prøv!

Vi håper du finner dine nye støvletter her på Footway!

Y1553-01 Black
SALG
Sandra G00 Black
SALG
32.863.57 Black
SALG
Molly Black
SALG
Cheia Black
SALG
97-18536 Black
SALG
Rom Black
SALG
Cia Camel
SALG
97-00804 Black
SALG
D Jacy High Black
SALG
Dittany Black
SALG
97-10834 Camel
SALG
44330
SALG
Tielo Black
SALG
Divya Black
SALG
120401
SALG
120401
SALG
Ital Black
SALG
Niki Black
SALG
Satria
SALG
Side 1 av 2

85 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK