Friis & Company, Høye støvletter

4 treff

Friis & Company – prisgunstig luksus

Friis & Company er synonymt med prisgunstig luksus for den stilsikre shopperen. Friis & Company er et dansk merke, og skoene deres har blitt en enorm suksess over hele verden. Merket lager også fantastiske vesker og tilbehør til enhver smak og stil. Friis & Company gir deg en høy grad av mote til en pris som passer alle, uansett budsjett. Mottoet deres, "a bit of luxury for every day", er noe de fleste kan kjenne seg igjen i, og hverdagsluksus må ikke alltid koste skjorta. Friis & Companys sko er av høy kvalitet, og de er veldig komfortable, til tross for de høye hælene merket også er kjent for. I kolleksjonene til merket finner du blant annet støvletter, sandaletter og pumps til alle anledninger der du vil ha litt hverdagsluksus.

Friis & Company-sko – trendfølelse i vinden

Friis & Company ble grunnlagt på midten av 90-tallet av Lone Friis. Det hele begynte med et lite prosjekt, men vokste snart til å bli drømmejobben og en lidenskap med målsettingen å gjøre verden litt vakrere. Friis & Companys fantastiske kreasjoner finner du over hele verden – i Asia, Europa, Canada og USA – og det hengivne designerteamet skaper utrolige seks kolleksjoner hvert år! Med en slik mengde varer hvert år kan selskapet hele tiden være i vinden og på topp med de nyeste trendene. Det store flaggskipet for merket er veskene deres, men skoene har også blitt svært populære med årene. Med sine elegante detaljer og luksusfølelse har de fort blitt en nødvendighet i enhver fashionistas skogarderobe.

Unikt design med Friis & Company

Friis & Companys har virkelig en særegen stil, et helt unikt design som er lett gjenkjennelig. Hver enkelt kolleksjon er et bevis på designernes kreativitet og skaperglede. Alle produktene er nydelige og tidsriktige, med stilfulle detaljer og et hint av edge. Blant de allsidige kolleksjonene finnes det noe for enhver, og en sko fra Friis & Company kan piffe opp en hvilken som helst hverdag! Skoene gir deg virkelig en følelse av luksus, og man klarer ikke la være å holde hodet litt mer hevet enn vanlig når man har på seg disse vakre kreasjonene.

Friis & Company online på Footway

Gjør hverdagen gyllen i kantene med sko fra Friis & Company fra oss her på Footway! Ved å tilby et blandet utvalg av stiler og modeller har vi forsøkt å forsikre oss om at nettopp du kan finne dine favoritter blant alle våre vakre sko! Hvis du vil bestille et eller flere par hjem for å prøve i fred og ro, er det ikke noe problem, da vi har hele 180 dager med åpent kjøp. Og du får alltid gratis frakt og retur hos Footway.

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK