Høye støvletter

6 treff

Fasjonable Unisa sko – For mye bevegelse

Unisa sko er laget for den moderne kvinne som lever et liv med mye bevegelse. Dette er trendy kvalitetssko, som gir en sterk og individuell stil.

Et av de ledende skomerkene i Europa

Unisa sko ble grunnlagt på 70-tallet i Spania og ble den gang hovedsakelig eksportert til Amerika. Etter hvert utvidet Unisa sin virksomhet til nesten hele Europa. De to erfarne skomakerne Carlos Musso og Antonio Porta i Elda, hadde allerede grunnlagt andre skomerker og våget nå å ekspandere i det europeiske markedet. Byen Elda i spanske Costa del Sol forble hjørnesteinen i Unisa. I 1989 ble selskapet skilt fra sine amerikanske partnere og har nå utviklet en samling som passer for det europeiske markedet. Skoene ble raskt populære, særlig i Frankrike og Tyskland, men også i resten av Europa. I Unisa så man nesten ingen grenser for hvor mye man kunne ekspandere. I dag er selskapet en av de ledende skomerkene i Europa.

Unisa sko for fest og hverdag

Uansett hva du velger, det være seg Unisa ballerinasko eller vakre Unisa skoletter, så vet du at du får fasjonable sko som er lette og behagelige. Unisas design fremhever de nyeste trendene uten å miste sitt særpreg. De kjennetegnes ved høy kvalitet og komfort, noe som er grunnen til at så mange kvinner har valgt disse skoene. Selskapet streber etter å lage sko for den moderne kvinnen, som ønsker både komfortable og stilfulle sko. Dette gjør at skoene fint kan brukes både til fest og fritid. Unisas filosofi er å blande klassisk mote med dagens trender og det siste innen moteverden. Det er selskapets utvalg av unike design fra hele verden som gjør dette mulig.

Komfortable og lette sko

Unisa sko har kvalitetsgaranti og skoene gjennomgår strenge kontroller i både materialer og produksjonsprosess. Kun den høyeste kvalitet av lær brukes og ingen sko forlater fabrikken før både materialer og komfort har blitt godkjent. Selskapets laboratorium gjør daglige tester for å produsere enda mer komfortable og lette sko. Derfor har man brukt samme teknologi som ellers brukes i sportssko for å gjøre sålene så lette som mulig. Skoene skal være trygge å bruke selv på regnværsdager, uten fare for å skli. For å best ta vare på skoene dine bør du holde dem rene og la dem tørke i romtemperatur.

Unisa sko online hos Footway

Ser du etter Unisa sko på nett? Her på Footway har vi et bredt utvalg av lette og moderne sko fra Unisa. Klikk deg rundt og finn din favoritt i vårt store sortiment. Vi har sko for hele familien fra en rekke berømte varemerker. Vi leverer raskt og med fri frakt, og gir deg muligheten til å utnytte vår fenomenale service med hele 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK