Søk etter favorittskoene her!

Støvler & Støvletter

|

Side 1 av 1

Gjennom årenehar støvlettene økt i popularitet – spesielt høyhælte støvletter. Her har visamlet over 200 par stilige høyhælte støvletter. Det siste året har høyestøvletter fått enda mer oppmerksomhet, takket være den bohemske, trendy motensom feiet over verden. Trendy eller ikke, et par høyhælte støvletter fungerer alltid– fordi de er tidløse.

Med hjelp av de stilrene hælene blir høyhælte støvletter blant det mestfeminine du kan ha på deg. Høye hæler er alltid sensuelt og pent. Hvis du velgerett par med betydelig høyt skaft, blir de enda mer tydelige.

 

Match de høyhælte støvlettene dine

Siden høyhælte støvletter gir en genuinfeminin look, kan du enten spe på den, eller skale av den med mer nøytraleklær. Hvis du velger å gå for en mer feminin look, er en lang, enkel grå kjoleeller en pen tunika et opplagt valg, eller kanskje en cardigan?

Hvis du er ute etter noe mer nøytralt,er en stilig, mønstrete skjorte perfekt. Det siste året har vært preget av en fin,bohemsk look, så en rutete flanellskjorte eller annen mønstrete skjorte gjørdet perfekt. Svarte støvletter trives i selskap med stripete plagg – enlang, enkel t-skjorte i svarte og hvite striper vil være en hit.

Blir det fest? En svart, stram knelangkjole gjør deg finest på festen. Hvis du foretrekker kortere plagg kanskje en eleganttopp er ditt valg? Høyhælte støvletter gjør seg også godt med et stilrent,svart, kort skjørt – det høye skaftet gir hele antrekket en balansert følelse.

 

Populære støvletter

Over 200 par høyhælte støvletter gjør selvsagt at det er mye bra å velgemellom.

Primeboots har eksistert siden 1800-tallet, og kommer fra det spanskeValverdena del Calzado. De stilige støvlene deres er laget i slitesterkt lær oggjør deg klar for festen, samt hverdagen – husk å ta vare på støvlene dine slikat de ikke blir preget av den skandinaviske vinteren.

Fra Spania kommer også Art, hvor støvlene er formet av storbyens levendeuttrykk. En detalj vi er spesielt glade i er den røde logoen som diskret skillerut støvlene.

Et annet merke som gjør suksess blant våre høyhælte støvler, er danskeEcco, som oppsto på 1960-tallet. Merket har blant annet en såkalt kreativ labhvor de samler inspirasjonsrike krefter i form av designere, markedsførere,teknikere og produksjonsledere for å skape nye veier for at Ecco skal nå og inspireresitt publikum. Som Primeboots lages mange av merkets stilige modeller av herdetskinn.

Uansett hva du liker, håper vi at du vil finne det du leter etter her hos Footway.Når du har gjort det, tilbyr vi alltid lynrask levering, 180-dagers åpent kjøp,gratis frakt og gratis retur.

Side 1 av 1
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×