Skoletter

166 treff

Skoletter eren litt lavere versjon av støvletter. Råflotte og perfekte for deg som trengeret høyhælt supplement til dine vanlige høyhælte sko. Skoletter passer til altog kan brukes året rundt.

Når det gjelder skoletter, finnes det mengderav modeller, så du kommer garantert til å finne en favoritt – her har vifaktisk samlet over 800 par med superflotte skoletter i alle mulige farger ogformer. Våre mest populære modeller kommer fra Vagabond, Ecco og Duffy – merkersom på forskjellige måter bidrar med flotte skoletter.

Matche dine skoletter

Hvordan du velger å matche dineskoletter, er selvsagt avhengig av skolettene – det finnes som sagt flere ulikemodeller å velge mellom. Et par svarte med rette linjer i matt farge passer foreksempel godt med lyse, kanskje litt slitte jeans eller et flott svart, kort skjørt.Miks det gjerne med en flott leggings og en oversize-genser – og hvis du vil stikkedeg frem, kan du satse på 90-tallet og velge store enkle trykk på genseren. 

Om høsten er det stilig med mørkeblå, ettersittende jeans og en lang ullkåpe. Selvfølgeligkan skolettene brukes om vinteren også, det er jo ikke alltid man har lyst åbruke tunge vinterstøvler til festen eller klubben.

Mix it up!

Føttene stortrives ikke alltid iskolettene – du kjenner det litt ekstra etter noen dager. Her kommer noen tipsfor å gjøre føtter og ben mindre trøtte! 

1) Bytt mellom sneakers og skoletter eller støvler. Føttene og benadine blir trøtte hvis du ikke skifter sko! Går du konstant rundt i et parskoletter, kjennes det etterhvert. Bruk for eksempel støvler til jobben, men tapå skoletter når du er fremme. Skal du ut å danse? Gå dit i støvletter, mendans løs i et par ballerinasko! 

2) Prøv å finn skoletter med en tykkere hæl. Jo større hæl, desto bedrestøtte for føttene. En smalere hæl kan være skikkelig stilig, men betyr merbelastning på ankler og føtter. Mange av våre flotteste modeller har faktisk entykkere hæl! 

3) Finn et par gode innlegg eller såler. De er støtdempende ogsørger for at undersiden av foten ikke blir like trøtt. 

4) Trøtte føtter elsker fotbehandlinger. Unn deg selv enfotmassasje og annen fotpleie! Iblant glemmer vi hvor ofte vi bruker vårestakkars føtter, og skoletter og andre høyhælte sko gjør føttene litt merslitne enn andre sko. Derfor er det enda viktigere å ta vare på føttene etternoen dager i skoletter.

Side 1 av 3

166 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×